Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla
Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla je  zelo pogosta, ki jo dobim za predogled in da podam brezplačni komentar. To je nekaj, kar je škoda, da oseba takšno prošnjo sploh ima. Še bolj pa je škoda, da to uporabljajo in pošiljajo dalje. Kljub temu, da ni efekta in ne razgovora. Potem je  nekaj narobe, kajne?

 

Prošnja za delo brez smisla ter kako pride do tega

Razlog je ta, da oseba tega ne zna napisati. Drugi razlog pa je tudi ta, da tudi na internetu ni kaj pametnega napisanega. Ni. In pri tem mislijo osebe, da to nekaj, kar je OK. Vendar ni. Tudi morate vdeti, da marsikateri, ki nekaj napiše ni strokovnjak na tem področju in napiše – kar nekaj. Samo, da je nekaj napisano.

 

Problemi in težave zakaj je prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla
Prošnja za delo brez smisla

# 1 – pišete o tem, kje in s kakšnim veseljem ste veseli, da je neko podjetje razpisalo oglas

To je velik nesmisel, ki ga oseba piše. Zakaj ste veseli, ko pa ne poznate podjetja, ne delovne klime in tudi ne direktorja ter osebja. Pa kako ste lahko veseli, da boste dobili neko delo.

 

# 2 – pišete mešano o tem, kje ste kaj delali

To je velika napak pri katerem se tudi sam direktor zelo zmede. Najprej oseba piše o tem, kaj je nazadnje delala, potem kje je delal vmes, potem piše o tem, kaj dela sedaj … in potem je to velika zmeda.

 

# 3 – omenjate moža, družino, hobije, osnovno šolo, …

To je nepomembno. To samo odvrne bralca od tega, da bo bral naprej. Kako pa so vam ti podatki pomembni? Recimo, da ste na razgovoru in vas zanima, kam je oseba hodila v vrtec ali osnovno šolo? Je to res pomembno? Mislim, da ne. Kaj menite vi? Aja … nekateri tudi pišejo o verouku.

 

Vi te napake več ne boste delali, kajne?

Ne vi tega več ne boste delali. Ker sedaj veste, kje so napake in katere to so. Vendar je težko dalje, kajne? Zato predlagam, da mi pišete. Tukaj vas se rabi biti strah. Pišite mi in pošljite vse, kar imate in kar pošiljate dalje. Od mene boste dobili brezplačni komentar na gradivo. Lahko, da bo komentar boleč, lahko da ne. In potem ste na vrsti spet vi. Ker dobili boste komentr od osebe, ki se na to dejavnost spozna. Dela v tem. Dela s strankami in dela z osebami na tej problematiki.

 

Da. jaz vam lahko in znam pomagati.

Pišite mi. Tako bo najlažje tudi za vas. Saj si želite neko bližnjico ali ne?

Pišite mi tukaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo brez smisla

Prošnja za delo brez smisla
Prošnja za delo brez smisla

… sem pisanje motivacijskega pisma …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Jaz pa sem pisanje motivacijskega pisma prepustila kar vam. In moram napisati ter povedati, da je zelo obrodilo sadove. Od 7 poslanih življenjepisov sem bila povabljena na 2 razgovora. In to je super. čeprav sem pa spoznala, da to niso podjetja s katerimi bi delala. A je super, ker iščem in pišem naprej. G. Sandi hvala. marija, Krško

 

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

 

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

 

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

 

… od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora …

Spoštovani g. Sandi. Preko interneta sem iskala razne nasvete ampak vsi so bili preveč “lepljivi”, kar pa v realnosti ni tako. Vsi pišejo samo dobre stvari in kako se “hitro” pride do razgovora, vi pa o tem pišete malo drugače. Bolj realno. Ni tako vsiljivo in na nivoju. Ker sem si pustila vaše pomoči sploh ne obžalujem. Saj sva se slišala in šla skozi. Preko pogovora sem spoznala, da imate prav in da imate res bogate izkušnje iz tega področja. tako sem od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora. Pa še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečne poskusnega roka dela. Napišem lahko samo to, da sem glede tega zelo vesela! In hvala vam iz srca, Saša, Rače

Prošnja za delo brez smisla
Prošnja za delo brez smisla

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri