Prošnja za delo čistilke v UKC

Prošnja za delo čistilke v UKC

Prošnja za delo čistilke v UKC

Prošnja za delo čistilke v UKC

Prošnja za delo čistilke v UKC mora biti napisna tako dobro, da bo direktor kadrovske takoj vedel ali ste primerna oseba ali ne. Še bolj pa to, da boste napisali svoje izkušnje, vsa dosedanja znanja ter predvsem da ste pripravljeni na več izmensko delo.

 

Delovne izkušnje

Nikar in res nikar ne napisat “Rada bi se zaposlila kot čistilka”. Tukaj morate biti bolj izvirni ter še bolj nakazati vsa vaša dosedanja znanja.

Npr : “Sem zelo pridna in delavna. Pomagala vam bom z vodenjem evidence čiščenja, vodenje evidence porabljenega materiala, pomoč pri naročanju materiala, vodenje evidence delovnih ur, večizmensko delo, delo s strojem za loščenjem, …”.

Tako. Malo se morate pohvaliti. Oz. pohvaliti se morate tako zelo, da boste prehiteli vso vašo konkurenco.

 

Pridnost

A veste kaj pomeni za nekoga pridnost? Za nekoga pomeni samo to, ko vas potrebuje, da se odzovete in v doglednem času tudi pridete. Za drugega je pridnost tudi to, da vas vidi na kolenih, kako se mučite in matrate. Vendar v današnjem času nič več na kolenih! Konec je z matranjem in mučenjem. Sedaj se delo mora opraviti z manj fizičnim naporom.

Torej vaša prošnja za delo čistilke v UKC naj vsebuje tudi elemente pridnosti. Predvsem se lahko opišete, da ste zelo pridna delavka, ki ne gleda vstran ampak zna poprijeti za delo.

 

Vi ste drugačni

Sedaj ste prebrali, če želite priti na razgovor morate biti malo drugačni od konkurence. To velja tudi za vse ostale čistilke. Sam sem pomagal že mnogim. še bolj pa sem pomagal tistim, katere so hotele zamenjati delodajalca. Razlogi za zamenjavo so si bili zelo podobni : premalo plače za preveč dela. Tukaj zelo držim s čistilkami in verjamem, da si popolnoma zaslužijo dovolj dobro plačo za zahtevno in naporno delo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh

SandiZ dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo čistilke v UKC

 

Prošnja za delo čistilke v UKC

Prošnja za delo čistilke v UKC

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.