Prošnja za delo CO2 varilec

Prošnja za delo CO2 varilec

Prošnja za delo CO2 varilec

Prošnja za delo CO2 varilec lahko zahteva varjenje in oblikovanje kovin, brušenje, dokončava obdelava kovinskih polizdelkov, izdelkov in drugih kovinskih delov po načrtih.

 

Prošnja za delo CO2 varilec

Prošnja za delo CO2 varilec

Prošnja za delo CO2 varilec

To področje ni za vsakogar, ker nekateri zahtevajo samostojno varjenje po različnih postopkih, ki je lahko v prvi vrsti CO2 ter tudi ostalo, po načrtih in v skladu z drugo tehnično dokumentacijo. Pri tem se uporablja varjenje kovinskih delov z uporabo plamena ali električnega obloka in drugih virov toplote za topljenje in rezanje ali topljenje in spajanje. Priporočljivo pa je napisati tudi, da znate opravljati druga dela po potrebi in po nalogu nadrejenega.

 

Tukaj, če imate izkušnje …

Če imate izkušnje iz CO2 varjenja lahko to lepo izpostavite in z debelo črko tudi napišete. To morate poudariti in izpostaviti. Le tako si boste pridobili konkurenčno prednost ter tudi to, da vas bo direktor želel spoznati in mogoče tudi želel, da delate za njega.

 

Kaj pa, če nimate izkušenj?

Potem je celotno zgodbo potrebno prikazati malo drugače. V drugačni smeri. Ne samo, da je to vaša želja. Ne-ne. O tem se ne piše. Ker, če si nekdo želi, da spozna samega direktorja je potrebno pisati malo drugače. Tudi o tem, kako se boste trudili in cele dneve delali in se učili.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo CO2 varilec

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Nekaj je potrebno znati. Vsaj, da se delavec ne poškoduje ter zna zna ravnati z varilnim strojem. Vse ostalo se da naučiti preko prakse, poslušanja in trdega dela. Potem je lažje. Ko pa enkrat oseba osvoji občutek pa lahko gre takoj po povišico. Vsaj pri meni je tako bilo. G. Sandi hvala, da ste mi pomagali, da sem prišel do sem.

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.