Prošnja za delo električar

Prošnja za delo električar

Prošnja za delo električar

Prošnja za delo električar naj bo vaša in naj vsebuje tiste zelo pomembne podatke. Da se na elektriko spoznate vsaj malo ter da v tej panogi imate veselje do dela.

 

Prošnja za delo električar

Prošnja za delo električar
Prošnja za delo električar

Prošnja za delo električar mora biti vaša in mora nazorno prikazati, kaj vse, kot električar znate delati. Kaj ste do sedaj delali in kakšne delovne izkušnje iz terena imate. Seveda, če jih imate. Drugače pa se je tukaj še posebej potrebno potruditi, saj vas bo le ta trudi pripeljal do podjetja in vam odprl vrata do razgovora. Ker le tako se boste spoznali z direktorjem in vsem, kar je za delovno mesto namenjeno. In že to ne veliko, kajne?

 

Prošnja za delo električar pa je po drugi strani drugače pisana, kot prošnja za delo v proizvodnji

Da. Na to morate paziti. Vidim veliko prošenj za delo vendar mi veliko krat gre na smeh, zakaj oseba piše o delo v proizvodnji in delo z viličarjem, ko pa piše za delovno mesto električar. In ob tem niti besede ne o tem, kaj, kot električar sploh zna delati. Kljub temu, da ima šolo -> izkušenj pa ni. Zato je potrebno celoto napisati drugače. Zelo drugače. Se še bolj poglobiti v to in najti tiste razloge, zakaj sploh želite delati v tem podjetju, In od tega se gre dalje.

 

Tudi prošnja za delo električar ni dobra za kakšen drugi primer prošnje za delo

Pa smo spet tam. Če želite, da vas bo direktor hotel spoznati m morate dati dovolj močne razloge in to samo v smeti električar. Vse ostalo je mogoče bonus, če izpostavite, kot neko nadgradnjo. če pa se popolnoma fokusirate tistemu, kar nima z elektriko nič povezano, pa se vam vrata, kot električar zelo zapisajo.

 

Prošnja za delo električar in kaj vas svetujem

Težko je prošnjo prošnja za delo električar napisati. Je in to priznam. Da pa se. To pa znam in vem. Vendar so razlogi, zakaj tudi dobra prošnja ne odpira vrat. To mene še kako preganja. Še bolj pa takrat, ko vem, da je oseba osebnostno zelo dozorela in ima velike in zlata vredne delovne izkušnje. In v enem primeru sem dobil informacijo, da osebe nočejo zaposliti, ker je klicala inšpekcijo in lagala. Zato je nastal strošek in ona je letela iz firme. Potem je še prišel njen odvetnik in spet je podjetje zmagalo. Vendar so imeli velike probleme z njo. In za takšno osebo se razve takoj. Ker direktorji se med seboj zelo poznajo. Še bolj dobro, kot si vi mislite. In pazite se, kaj delate!

 

Prošnja za delo električar ter moja pomoč

Tukaj vam lahko pomagam. Imam izkušnje. Pišite mi. Morate vedeti, da prošnja za delo električar ni nekaj, kar se napiše takoj. Ne ni. Potreben je čas in tisto znanje, ki ga pa oseba dobi samo na terenu. Da se pogovarja z direktorji. Da je z njimi. ne samo, da se veseli ampak, da jim rešuje tudi kakšen problem. Ampak v začetku mi pošljite to, kar imate. Vaše gradivo. Le tega bom brezplačno pogledal in v začetku podal komentar. Le tako bo najboljše in še najbolj enostavneje je.

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo električar

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

Prošnja za delo električar
Prošnja za delo električar

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

Prošnja za delo električar
Prošnja za delo električar

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri