Prošnja za delo elektro vzdrževalec

Prošnja za delo elektro vzdrževalec

Prošnja za delo elektro vzdrževalec

Prošnja za delo elektro vzdrževalec mora vsebovati tista znanja, ki so z elektriko več, kot potrebna. Potrebne so delovne izkušnje. Pa gremo dalje.

 

Prošnja za delo elektro vzdrževalec

Prošnja za delo elektro vzdrževalec
Prošnja za delo elektro vzdrževalec

Prošnja za delo elektro vzdrževalec mora biti snovana in taktično napisana. Tukaj ne sme biti neke zmešnjave. Ko nekomu pomagam in pišem prošnjo za delo elektro vzdrževalec že sam zahtevam, da imam oseba vsaj neko izobrazbo in neko delovno izkušnjo v tej smeri. Vsaj nekaj da ima. če nima nič je tukaj zelo težko in priznam – sam ne znam in niti ne vem, kaj naj napišem.  Ker tista želja po tem delu je premalo. Ker samo to, da oseba napiše … nima pomena.

 

Veščine in znanja

Poudarite svoje veščine in znanja, ki jih imate v zvezi z elektro vzdrževanjem. Na primer, če imate izkušnje z vzdrževanjem električnih napeljav ali strojev, jih izpostavite in opišite, kako ste uporabili te veščine v preteklosti.

 

Imate kvalifikacijo ali certifikat?

Bodite specifični glede svojih kvalifikacij in certifikatov. Navedite, kakšne vrste licenc ali certifikatov imate in kako so povezani z delovnimi nalogami elektro vzdrževalca.

 

Previdnost

Poudariti je potrebno tudi previdnost in strogo odgovornost. Tukaj se lahko razpišete in opišete tudi pretekle varnostne ukrepe, Predvsem pa, da ste zavezani in strogo spoštujete varnost pri delu. Hkrati pa, da ste previdno, ko delate s sodelavci.

 

Komunikacija

To je tisti segment, ko je potrebno, da je oseba na tisti valovni dolžini, da ga sodelavci sprejmejo oz. da ga še naprej sprejemajo. K temu pa pripomore tudi kakšno dodatno izobraževanje in poslušanje ter sprejemanje sodelavca. Tukaj je tudi poudarek na timskem delu. Namreč vsaj direktor ve, da dela vas bo že kako naučil, a komunikacije pa se ne da spreminjati, če je do sedaj niste dorasli. In mnogo oseb je natiranih iz podjetja predvsem in zgolj, ker imajo slabo komunikacijo.

 

Ne delajte te napake

Prošnja za delo mora biti prilagojena izključno na tisti oglas, ki ste ga videli in želite priti do razgovora. Prepričajte se, da je prošnja jasna, ne vsebuje tipkarskih napak in da ste navedli vse potrebne informacije. Še bolj pa, da izpostavite vse prvine, kjer lahko samemu podjetju že takoj pomagate in že takoj koristite.

 

Gradivo vam naj napiše strokovnjak

Mogoče celo jaz 🙂 Lažje je, ko vam to pomembno gradivo napiše strokovnjak. Pa vam bom podal primer. Če bi vi potreboval oporoko, bi si vzeli vzorec ali pa bi šli do notarja in uredili tako, kot treba? če vam je vzorec dovolj, potem niste na pravi strani. Ker vzorec ne naredi tega, kar bi moral. če pa bi šli do notarja pa bi do njega šli zgolj in le zato, ker se na to ne spoznate in zato zahtevate strokovnjaka, kajne? In zelo enako je pri pisanju prošnje za delo. To vam naj naredi strokovnjak. Jaz.

 

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo elektro vzdrževalec

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

Prošnja za delo elektro vzdrževalec
Prošnja za delo elektro vzdrževalec

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

Prošnja za delo elektro vzdrževalec
Prošnja za delo elektro vzdrževalec

… da sami spoznajo, kako super je ta občutek  …

G. Sandi lep pozdravljeni. Meni ste pomagali in upam, da boste tudi drugim. Vsaj, da pridejo do razgovora in da sami spoznajo, kako super je ta občutek po tistem, ko te nekdo odpusti in sam ne veš, kako in kaj. Super ste in hvala za ves trud. Sabina, Kidričevo

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri