Prošnja za delo elektroinštalater

Prošnja za delo elektroinštalater

Prošnja za delo elektroinštalater

Prošnja za delo elektroinštalater
Prošnja za delo elektroinštalater

Prošnja za delo elektroinštalater mora vsebovati tudi vašo znanje in delovne izkušnje iz elektro področja.

Tukaj je oglas : https://www.iskanjedela.si/search-jobs?jobId=2649328&what=Elektroinštalater

Čez čas bo ta stran neaktivna. Nedostopna, ker se bo oglas avtomatsko ukinil.

 

Prošnja za delo elektroinštalater ter sam oglas

Opis del in nalog :
SKRB ZA VZDRŽEVANJE STAVBE, OPREME, NAPRAV IN INSTALACIJ, VGRAJEVANJE, VZDRŽEVANJE IN POPRAVLJANJE ELEKTRIČNIH NAPRAV V STAVBAH MUZEJA, OBVEŠČANJE ODGOVORNIH SLUŽB O MOREBITNIH OKVARAH IN POŠKODBAH, MANJŠA VZDRŽEVALNA DELA IN POPRAVILA, SODELOVANJE PRI IZVEDBI SERVISOV IN REMONTOV Z IZVAJALCI, NABAVA POTROŠNEGA MATERIALA IN SREDSTEV ZA DELO, SODELOVANJE PRI MANIPULACIJI MUZEJSKEGA GRADIVA IN DRUGEGA INVENTARJA, OBVLADOVANJE POSTOPKA ZA TRANSPORT MUZEJSKEGA GRADIVA, SODELOVANJE PRI POSTAVITVAH RAZSTAV IN PRI IZVEDBI PRIREDITEV, OPRAVLJANJE DRUGIH DEL PO NALOGU NADREJENEGA, PRAVILOMA DELO V DOPOLDANSKEM ČASU, OBČASNO NEENAKOMERNO RAZPOREJENO DELO, OBČASNO TERENSKO DELO, DELO NA VEČ LOKACIJAH MUZEJA

 

Prošnja za delo elektroinštalater ter pomemben podatek

Tukaj lahko takoj spoznate, kaj sam oglas od kandidata pričakuje da zna. Kakšna znanja mora imeti. Mogoče tukaj vsem škripa “OBVLADOVANJE POSTOPKA ZA TRANSPORT MUZEJSKEGA GRADIVA”. To je pa specifika. Ampak, če oseba tega ne zna – to napiše. napiše pa tako, da javno pove, da se bo le to v hitrem času naučil. Mogoče pa iz tega obstajajo izobraževanja in tam pridobi neko informacijo ter mu bo zadeva bolj jasna in enostavna.

 

Torej kaj narediti ?

To besedo ” TRANSPORT MUZEJSKEGA GRADIVA” prevedemo  in dobimo “TRANSPORT OF MUSEUM MATERIAL”. In, ko na youtube iščem dobim samo muzeje s transportom. Popolnoma sem na napačni poti. Če pa v sam google napišem “TRANSPORT MUZEJSKEGA GRADIVA” pa dobim samo spletne strani brez nekega pametnega poučnega gradiva. Skratka tukaj meni ni uspelko najti tega podatka, kako naj poteka sam transport muzejskega gradiva. Pomeni, da je ta panoga zelo specifična. In drugače ne gre, kot da vas nekdo nauči in pokaže.

 

Tukaj morate paziti na nekaj malenkosti

Ko ste prebrali vse opisane naloge in se našli zahtevajo osebo, ki jim bo na razpolago dan in noč. Ko vas bodo potrebovali, boste morali biti z njimi. Jim pomagati. Ampak so lepo napisali “neenakomerno delo”, kar pa je res lahko nekaj krat na leto. Takrat pa paše, da greste malo po naši lepi Sloveniji in spoznavate nove ljudi, nove izkušnje in nove probleme, ki jih ima drugi muzej. Ampak vi boste zato tam, da boste vso to celoto reševali. Pri tem pa tudi lepo vidite, da gre a lepo ustanovo.

 

Podjetja s težavo odpirajo vrata

Časi so težki. Zato podjetja s težavo odpirajo vrata vsakomur, kateri bi želel priti do razgovora. Zato so uveli varovalko. Le ta je dobro napisana prošnja za delo. Če je OK, bodo osebo želeli spoznati. Če pa ni OK pa je to to. oseba ostane tam, kjer je bila. Doma. Tako enostavno napisano.

 

Dovolite, da vam pri prošnji za delo pomagam jaz

Lažje vam bo. Za začetek mi pošljite vaše gradivo, da vam ga brezplačno pokomentiram. Zelo enostavno.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo elektroinštalater

 

Prošnja za delo elektroinštalater
Prošnja za delo elektroinštalater

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri