Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik mora vsebovati vsaj neko osnovo, ki temelji na tem, kar sam hišnik dela.

 

Prošnja za delo hišnik ter kaos

Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik

Ravno sedaj sem dobil v predogled prošnjo za delo hišnika. A prav nikjer v prošnji ni niti malo napisano, kaj vse, kot hišnik zna. Bom takole napisal. Uuu še prej pa. S tem gospodom sem se slišal in vprašal, če si tega res želi. “Seveda si ga” mi je odgovoril. Potem pa sem ga vprašal “zakaj pa pišete o tem, kako ste delali, kot CNC operater, kako ste nastavljali komade, programirali, … zakaj potem pišete o tem, kar nima prav nobene veze z hišnikom“. Pa dobim odgovor “Nekaj sem jim moral napisati, ker vsa ostala znanja glede polaganja ploščic, keramike, elektro inštalacije ter vodovoda … vse to pa bi jim povedal na razgovoru, da znam delat“. Ja in tukaj ste IZVISELI na celi črti.

 

Prošnja za delo hišnik ter zakaj ste vi na tej spletni strani?

Ja … zakaj to berete?

A – ker želite prebrati, kateri je najpogostejši priimek v Sudanu?

B – ker iščete prošnjo za delo hišnika?

 

In še sedaj mi ni jasno, zakaj osebe pišejo popolnoma nekaj drugega,

kot pa to, kar bi morale

Pa pustimo tole. Če želite, da pridete do razgovora za delo hišnika morate že takoj napisati, kje vse lahko sami ustanovi pomagate. Da znate vzdrževati okolico, stavno in prostore, da znate skrbeti za kurilno sezono, …. skratka razpišite se. Ampak pazite, da je celota povezana. Lepo od glave do repa.

 

Težko je – priznam

Ja težko je, to pa priznam. In nihče ne more on nikogar pričakovati, da bo znal že po enem branju in nasvetu napisati prošnjo za delo hišnika. Ne gre. Za to so potrebne izkušnje in znanja iz terena. Vendar, da pa vi ne le bi izviseli vam lahko pomagam. Preprosto. Če mi pošljete vaše gradivo vam ga brezplačno pokomentiram. Da brezplačno. To sploh ni problema. Za to si vedno vzamem čas.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še določeni koraki se bodo hitreje poznali. Pišite mi. Lahko pa tudi ne. Vse je odvisno samo od vas.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik

Prošnja za delo hišnik

– – – – – –

… ehhh vsega je bilo preveč …

Lepo pozdravljeni. Tudi meni je bilo težko, ko ste mi povedali, kakšne napake delam in … ehhh vsega je bilo preveč. Ampak povedali ste bistvo in ta drži, kot pribito.

– – – – – –

… v veliki negotovosti …

Vsi se trudimo po najboljših močeh. Včeraj bila v tovarni, danes pa že doma in gledam v zrak in ne vem, kaj naj. Ali si naj iščem novo delo ali pa naj čakam, da me podjetje “če me bo” vzelo nazaj. Sem v veliki negotovosti in ta najbolj ubija. Kaj bi mi vi priporočali?

Zdravo. Sama negotovost res ubija in škodi samemu zdravju. Predlagam sledeče – iščite si delo drugje, ker se res ne ve, kakšne plane ima sedanjo podjetje. Boljše, da vsaj nekaj dobite, ko pa nič. Ker dlje časa boste doma, težje bo. Držim pesti za vaš uspeh, lp Sandi

– – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.