Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo je lahko lepa odskočna deska, da oseba pride pred ostalimi do razgovora. Namreč, sama priporočila pomagajo. Zelo pomagajo.

 

Prošnja za delo in priporočilo

Vedno, ko se boste spraševali, kaj direktor želi prebrati morate vedeti, da želi prebrati tisto, kar mu bo pomagalo pri njegovi nastali težavi. Tudi enako je pri vam. Če vas boli prst na nogi si boste iskali rešitev za ta prst na nogi. In ne boste šli na pregled oči, zaradi tega, ker vas boli prst na nogi. Enako je pri podjetniku. Išče rešitve tam, kjer ima problem. In samo tisti segment ga na koncu tudi zanima. Zato naj bo vaša prošnja za delo in priporočilo lepo skupaj zapakirana. Kot celota.

 

A lahko priporočilo pomaga?

Da. Lahko. In splača se imeti priporočilo. Ker priporočilo vam lahko odpre tista vrata, ki so prej bila zaprta. Ali pa so se počasi odpirala. Zato je dobro napisala prošnja za delo in priporočilo lahko še kako pomembna, da se sploh pride do razgovora. Kaj šele naprej.

 

Kaj pa vi in priporočilo?

Ko ste bili na zadnjem podjetju ste si vzeli priporočilo? Ste podjetje prosili naj vam naredi in napiše priporočilo za vas? Če ne – prosite. Če se jim bo dalo … nekaj boste dobili. Vsaj to, da ste bili pridni in odgovorno. Tudi to veliko šteje. In gor je podpis in žig direktorja. In ta ne bo lagal. Zato so priporočila verodostojna.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam jaz. Za začetek mi pošljite to, kar sedaj pošiljate naokoli. In dobili boste komentar. Lep komentar. Kaj je preveč in česar je premalo. To boste dobili od mene. Od nekoga, ki vas ne pozna. A želi, da pridete tja, kjer si sami najbolj želite. Tukaj ni nujno, da je vedno razgovor. Za nekoga lahko to pomeni tudi mirno in bolj kvalitetno življenje. ampak vse je na vas samih. Tako pač je.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Prošnja za delo in priporočilo

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Priporočila pomagajo. Zato prosite podjetje, da vam jih napiše.

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Za začetek g. Sandi hvala lepa, da ste mi pokomentirala prošnjo. Res drugače je. Potem pa … priporočilo tudi sama imam in celota izgleda bolj pristna. In tudi je.

– – – – – – –

Prošnja za delo in priporočilo

Prošnja za delo in priporočilo

– – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.