Prošnja za delo in spoznavanje

prošnja za delo

Prošnja za delo in spoznavanje

Prošnja za delo in spoznavanje

Dragi moji, danes pa sem prisluškoval. To sicer ne rad delam ali pa sploh ne, vendar danes … ja danes pa sem imel res velika ušesa. Zjutraj sem si privoščil tek po gozdni poti. Ta gozdna pot je zelo obiskana od drugih tekačev do kolesarjev in sprehajalcev.

Prošnja za delo in spoznavanje
Prošnja za delo in spoznavanje

 

Kje se je to dogajalo?

5 metrov pred seboj sem zagledal fanta in punco, kako sta si podala roke in fant je punci rekel “v živo si pa veliko bolj lepša, kot pa na poslani sliki …” in jaz sem se nemudoma ustavil. Še več. Prisluškoval sem 🙂
Malo me je sram, vendar to delam samo zaradi vas, da vam lahko prikažem določene razlike. Kot smo spoznali že v uvodoma sta fant in punca prej navezovala stike le preko elektronskih medijev. Nista se še videla v živo. Zakaj vam to pišem? Drug drugemu sta morala nekaj takega napisati, da sta vzpodbudila zanimanje za drugo osebo. Nekaj takega je moralo biti med njima, da sta se odločila za korak, da se vidita in spoznata.

… da vas vidi še v živo …

Zelo podobno je pri dami prošnji za delo. Morate napisati to, kar želi sam direktor tudi prebrati. Morate vzpodbuditi tudi vi pri njem takšen interes, da vas želi povabiti na razgovor. Da vas vidi še v živo. Vem, da je navezovanja stikov mogoče za nekoga zelo težko, vendar je pisno navezovanje stikov bolj lažje, kot pa klicati in prosjačiti.

 

Pa gremo naprej …

Fant in punca sta hodila pred menoj. Vse kar sta se pogovarjala je bilo vprašanje. Točni primer “kaj rada poslušaš, že imaš izpit za avto, veliko voziš avto, kam rada hodiš na kavico, športaš kaj, imaš kakšnega hišnega ljubljenčka, katera je tvoja najljubša restavracija, picerija, že bila na morju, kako dolgo si bila najdlje v razmerju, kako napreduje iskanje dela, …. ” pa še in še. Skratka samo spraševala sta se. Zelo podobno kot na razgovoru s to razliko, da so tam malo drugačna vprašanja.

 

Da dokončam … prošnja za delo in spoznavanje

Za njima sem bil samo 3 minute ali pa še manj. Vendar je fant res lepo poudaril z besedami “čaki … eno leto si že doma brez dela? Jaz sem bil največ brez dela 10 dni. Še ve tem času sem šel sosedu pomagati na njivo pa mi je plačal 10€“. Punca mu lepo odgovori “Ja … jaz pač nisem taka” pa se mu je nasmejala. Fant pa njej in jo odzdravil in šel kar pred mano in to res hitro naprej. In spoznavanja je bilo konec. Žal pa tako veliko srečo v življenju sem jima želel.

 

Kje tiči problem?

Če bi že punca v začetki fantu napisala, da nima dela in se ne trudi, da bi prišla do svojega denarja je fant sploh ne bi povabil, da bi se spoznala. Vi pa boste napisali drugače. Vi pa boste napisali, kaj vse znate in kje vse lahko pomagate. Vaša prošnja za delo naj vsebuje, kje lahko pomagate podjetju!

 

Toliko na kratko

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi
prosnja-delo.si

 

Iskane besede : prošnja za delo in spoznavanje

 

Mnenja na temo : prošnja za delo in spoznavanje
.

– – – – – – –

Veliko gluposti pisal o sebi …

Nenad, Piran
Spoštovani. Tudi sam sem veliko gluposti pisal o sebi. Vi ste mi pomagali in moja prošnja za delo je na koncu bila popolnoma drugačna. Rezultat pa tudi. Hvala lepa in želim vse naj pri vašem delu!
– – – – – – –

 

Mogoče vas zanima tudi :

Prošnja za delo

Besede uspešnih ljudi

Življenjepis

 

Prošnja za delo in spoznavanje
Prošnja za delo in spoznavanje

prošnja za delo

 

Prošnja za delo in spoznavanje
Prošnja za delo in spoznavanje
prošnja za delo
prošnja za delo
prošnja za delo 12
prošnja za delo
Prošnja za delo in spoznavanje
Prošnja za delo in spoznavanje

 

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tag : prošnja za delo

 

 

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Prošnja za delo in spoznavanje

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri