Prošnja za delo ključavničar

Prošnja za delo ključavničar

Prošnja za delo ključavničar

Prošnja za delo ključavničar mora biti napisna takoj, da vas bo direktor že takoj hotel zaposliti. Ker dela v tem segmentu je. Je pa to res naporno delo, ki pa ni za vsakogar. No vsaj zame ne.

 

Prošnja za delo ključavničar

Prošnja za delo ključavničar
Prošnja za delo ključavničar

Prošnja za delo ključavničar mora biti snovana res tako, kot treba. Samo delo ključavničarja je lahko težko. Tudi sami pogoji dela so veliko krat težji od ostalih del. Ampak ključavničar je ključavničar. Ko enkrat to zna delati je mojster, ki pa lahko predpostavlja tudi s samo plačo. Teh primerov poznam veliko. Tudi mnogim sem pomagal, da so iz 900€ prišli do 1233€ ali pa še nekaj € več. In to v Sloveniji za samo dopoldansko delo. A je pa res, da se ta oseba spozna. Najboljša plača za delo ključavničarja, ko sem osebi pomagal je 1.300€. Sedaj. Za nekoga je to veliko, za nekoga pa ne. Vendar za to osebo, kateri sem jaz pomagal je to bil pravi blagoslov. Res nekaj, na kaj je še sedaj ponosna in vesela.

 

Kaj naj prošnja za delo ključavničar tudi vsebuje?

Predvsem to, da ste pridni in da vam ni problem poprijeti za delo. Ob tem pa lahko izpostavite tudi to, da znate nekaj delati z ročnim električnim orodjem. Skratka, kaj vse je potrebno, da se vsaj malo zna za zasedbo tega delovnega mesta :

  • ročna obdelava kovin z ročnim električnim orodjem
  • vrtanje, brušenje, žaganje, piljenje, kovičenje, rezanje, ravnanje
  • opravljanje in sestavljanje jeklenih konstrukcij in opravljanje montažnih del
  • branje načrtov in razumevanje tehnične dokumentacije
  • znanje osnov varjenja
  • izpit za viličarja
  • izpit za opravljanje z mostnih dvigalom
  • dobra vključitev med sodelavce in med ostali tim podjetja
  • iznajdljivost
  • ….

 

Vsaj nekaj mora biti zelo izpostavljeno

To, kar je zgoraj napisano in vi to veste lahko brez problema zelo in na veliko tudi izpostavite. Odebelite besedilo. Poudarite. Ob tem pa ne pozabiti najbolj poglavitnega stavka. Ne samo stavka. Cele besede ali vrstice. Vaša osebnost mora biti tudi napisana. Kakšni ste na delovnem mestu. Kje lahko že takoj nekaj doprinesete ter poudarite to na vseh nivojih, kjer je le možno. Če ne boste vi tega naredili bo nekdo drug. Le zato bo prej prišel do razgovora in do dela. Saj v tem pa je ves smisel, kajne?

 

Kje ste ostali vi?

Potrudite se saj vaša prošnja za delo ključavničar mora biti drugačna od vseh ostalih. Mora biti bolj zanimiva in mora pritegniti.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja za delo ključavničar

 

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

Prošnja za delo ključavničar
Prošnja za delo ključavničar

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

5/5 - (8 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri