Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre mora biti pisana tako, da bo bralec takoj vedel, kdo ste in kje, kot medicinska sestra mu lahko že takoj pomagate.

 

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Sama prošnja za delo medicinske sestre mora biti res lepo pregledna ter da se že od daleč vidi, kakšne izkušnje iz tega področja sploh imate. Tukaj vas naj ne bo strah, da izpostavite tiste vaše najboljše vrline, ki jih imate in ste na njih zelo ponosni. Ob tem je potrebno poudariti tudi to, da je priporočljivo napisati, kakšen odnos imate do samega pacienta oz. do bolnika. Iz tega potem sledi, da je sama prošnja za delo medicinske sestre bolj osebno in tudi bolj delovno napisano.

 

Če imate izkušnje – napišite jih

Tukaj vas naj ne bo strah. če imate izkušnje bo v vaše dobro, da jih lepo izpostavite in napišite. Četudi ste delali na večih različnih delovnih mesti, kot so v sami bolnici ali pa v kakšnem zdravstvenem domu – izpostavite to. Tudi lahko dopišete, kdo je bil vaš mentor. Če imate to možnost izpostavite vse. Vso vaše znanje in vse, kar ste se naučili in ste tudi delali. Saj vem, da večina dela več, kot jim je sploh dovoljeno in če ste bili vi med njimi – napišite in izpostavite to.

 

Kaj pa vaša osebnost?

Predvidevam, da ste v ta poklic šli oz. ga izbrali iz razloga, da želite nekomu pomagati in mu nuditi tisto pomoč, ki jo res potrebuje. Morate se zavedati, da je pomoč sočloveku zdaleč najbolj plemenito delo, ki ga sploh lahko opravlja. In vaši cilji so pravi. Ste na pravi poti. Ne glede ali ste na začetku ali samo pri menjavi de3lovnega mesta mogoče iz razloga, da ste predaleč od doma – uspelo vam bo. Jaz verjamem v vas. Bo vam. Samo tudi vi morate verjeti v to in biti 100% prepričani, da vam bo uspelo.

 

Sedaj je vaš čas

Čas je lahko vedno na vaši strani. Le verjeti morate vanj. Drugače žal ne gre. Torej sama prošnja za delo medicinske sestre mora biti sestavljena z razlogom. Tako, kot treba. Mora vsebovati tiste informacije, ki vam bodo pomagale. Vse odveč pa je odveč in tega se zavedajte.

 

Pomagal sem že mnogim pri tej prošnji

Vendar tukaj je celota malo drugačna Iz razloga, ker gre za medicino. Ne samo zgolj, da se oseba vsaj malo spozna na samo terminologi ampak tudi na tisto človeško plat. Na tisto empatičnost. Na tisto, kar vsak nima. In v zdravstvo je to še kako pomembno. Čeprav vem, da sam tega ne izbiram – bi pa temu dal velik poudarek. Res velik. Potrebno je vedeti, da oseba se še bo že naučila, a tisti stik s stranko pa ni kar tako. Ker to, kakor sem omenil je zdravstvo in osebe oz. stranke oz. pacienti tja ne gredo zaradi tega, da bi tam uživale, ampak iz drugega slabšega razloga.

 

Prošnja za delo medicinske sestre ter kaj še?

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Mogoče sem še kaj izpustil. Ampak celota mora biti smiselno zgrajena. Sam CV ali Europass vam bo tukaj zelo malo pomagal, ker je tipski. Ni osebnosti in bralec vas ne bo začutil. To je pa še posebno pereča zadeva, ko se dela z bolniki ali pacienti. Ni enostavno. Tudi ni enostavno nekomu povedati, da ima raka ali kakšno drugo hudo bolezen. Ne. To ni enostavno. Tudi sem prijatelj z zdravniki in vsi so mi povedali, da ne glede, koliko let kilometrine imajo za seboj … tudi sedaj ni lahko za njega.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi. Ker prošnja za delo medicinske sestre je zahtevna.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene. Dobili boste vsaj nekaj. Neko malo izhodišče, ki pač meni ne ustreza. In za razliko od nekaterih, ki niso v tej stroki in ne delajo selekcije kadra se bolj spoznam na te stvari. Vem nekaj več. Vem tudi to, kar direktor želi prebrati in česa ne. Še bolj pa vem to, da ko začne direktor brati in če ni to to – vrže prošnjo vstran. Da. Tudi to vem. Vem pa tudi to, kako se lahko temu direktorju približam in vzpostavim neko ravnovesje tega, kar želi prebrati in tega, da si osebo želi spoznati.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz. Tako je najenostavnejše za vas.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

Prošnja za delo medicinske sestre

 

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj ej na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

 

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

 

5/5 - (5 votes)
Posted in Tips – smart tips.