Prošnja za delo mesar

prošnja za delo mesar

Prošnja za delo mesar.

Prošnja za delo mesar

prošnja za delo mesar 2
prošnja za delo mesar

Dobivam tudi “prošnja za delo mesar“. Kaj osebam lahko tukaj svetujem oz. če jim pomagam napisati samo prošnjo za delo mesar, kaj vse vključim.

 

Komu se piše prošnja za delo mesar

To je prvo. Če se piše sami mesnici je druga, kot pa, da se piše trgovini z mesnim oddelkom. Razlika je kar velika. Ker v mesnici gre samo za delo v trgovini pa je zraven še prodaja in vse, kar spada zraven. Vključno s svetovanjem. Ampak, kot dober mesar že veste, kaj povedati o mesu, kajne?

 

Vzorec prošnja za delo mesar

Prošnja za delo mesar
Prošnja za delo mesar

Ga nimam. Vsakomur napišem to, kar potrebuje. Ni univerzalnega. Ampak samo osebno. Ker tukaj je veliko dejavnikov, katere je potrebno upoštevati v sami prošnji za delo mesar. Če oseba želi imeti konkretne rezultate se bo tega lotila malo drugače.

 

Na kaj se je potrebno osredotočiti

Predvsem na to, kakšne dosedanje delovne izkušnje ste imeli in kje vse delali. Tukaj se lahko lepo razpišete, saj vsaka delovna izkušnja šteje in je zelo priporočljiva.

 

Od mesarja do slaščičarja

To je resnica. Pred 4 leti me je kontaktiral moški z nenavadno prošnjo. Obrazložil mi je, da ima klavnice res dovolj. Tako dovolj, da je pustil službo in postal vegetarijanec. In vse to v enem dnevu. Kar naenkrat mu je bilo dovolj in se je tako odločil. Njegova želja pa je bila delo v slaščičarni. Kljub temu, da oseba ni bila nikoli zaposlena v tej stroki, je znala zelo dobro s slaščicami. Poznala je tudi sestavine in recepte. Namreč ta moški je zelo rad pekel slaščice doma. In tega je pekel res veliko. Vsekakor je imel izkušnjo. Ko sva snovala prošnjo za delo v slaščičarni sva se malo smejala, a na koncu le zadela tisto pravo rdečo nit. Po mesecu dni je dobil zaposlitev v slaščičarni. Mislim, da še seda dela tam.

Kje ste ostali Vi?

Če ne pridete do samega razgovora in ste do sedaj poslali že veliko prošenj za delo je nekje nekaj narobe. Lahko je mogoče samo mala napaka, ki vas loči, da bi prišli do samega direktorja ter ga prepričali zakaj ste ravno vi najboljša oseba za njegovo podjetje.

V začetku vam lahko pomagam tako, da vam brezplačno pregledam vašo gradivo in vam glede tega tudi malo napišem, kaj bi se dalo popraviti in spremeniti. Če želite pomoč mi pošljite vaše gradivo.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : prošnja za delo mesar
.
– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Ravno sem končal prakso za mesarja. V prilogi je moja prošnja za delo mesar. Prosim za mnenje. Hvala lepa.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in zaupanje. Vaša prošnja za delo lepo vsebuje, kje vse ste delali obvezno prakso. Pri tem pa ste tudi dopisali, kje vse ste delali preko študenta in kaj vse ste lahko delali.
To je zelo dobro. Ker …

– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Sam sem naredil šolo za mesarja in že imel obvezno prakso. Sedaj išče v mojo okolici trgovski center mesarja. Bi mi lahko pomagali? V prilogi so moji podatki.

Lepo pozdravljen. Hvala za mail in zaupanje. V samem gradivo je skopo napisano, kjer si delal. Potreboval bi tudi potke, kaj vse si tam delala in koliko časa, ker kaj vse si se zraven tega naučil. 

– – – – – – – –

prošnja za delo mesar
prošnja za delo mesar

– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

 

prošnja za delo mesar
prošnja za delo mesar
prošnja za delo mesar 2
prošnja za delo mesar 2
prošnja za delo mesar 3
prošnja za delo mesar 3

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

… mi je ostalo v spominu …

Spoštovani g. Sandi. Hvala, da sva se slišala in šla skozi. Povedali ste mi mnogo, ampak najbolj pa mi je ostalo v spominu, da ne rabim pisati o družini, prijateljih in hobijih. Ker pač ni prav nič povezano z delom in oglasom za delovno mesto. Hvala, Damjana, Selnica

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri