prošnja za delo na enem listu

Prošnja za delo na enem listu

Prošnja za delo na enem listu.

Prošnja za delo na enem listu

Ste se kdaj sploh vprašali, koliko podatkov je potrebnih, da vas oseba pokliče na razgovor? A, da ne? Nooo … jaz se o tem sprašujem veliko. In odgovor je zelo zanimiv. Samemu direktorju morate povedati vse o sebi, kar on želi vedeti, da vas potem povabi k sebi v pisarno.

 

Zanimiva prošnja na enem listu

Seveda se na en list lahko napiše zelo veliko. Res zelo veliko. Saj en list ima dve strani 🙂 In priporočam, da izkoristite obe strani. Na Zavodu so mi povedali, da je manj več. Pomeni manj, ko boste o sebi pisali prej vas bo direktor poklical k sebi in vas z zanimanjem spraševal. Ne-ne. V resnici je drugače. Popolnoma drugače.

 

Čas

Zakaj bi si nekdo vzel čas za vas, ko pa niste podali prav nič konkretnega? In bilo kdo, kakor  tudi vi ste omejeni s časom in tudi samega časa nimate na pretek. Spomnite se dogodka, ko ste videli starega znanca in ste rekli “ko bi imel več časa …“, ali pa “nimam časa …“. Zato tudi od drugih ne morete zahtevati, da si bodo vzeli čas za vas.

 

Če pa ste zanimivi pa si vsakdo vzame čas za vas

In ravno tukaj je celotna finta. Sama prošnja mora biti napisana tako, da vzpodbudi samega direktorja pri tem, da vas želi spoznati. Da vam da roko in reče “zdravo“. Torej pred seboj imate en list papirja. Izkoristite obe strani. Na eni strani napišite kdo ste na drugi pa, kje vse lahko pomagate in kaj bodo z vami pridobili. Izkoristite to.

 

 

Torej, vaša prošnja na enem listu naj bo res na enem listu

Seveda se sedaj sprašujete, kaj za hudiča naj tvezim o sebi? Kaj naj in česar naj ne napišem? Je to res potrebno? Ali res naj napišem “z veseljem bom delala v vašem podjetju“? Resno???

 

Držim pesti za vaš uspeh

sandi

 

P.S.

Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Prošnja za delo na enem listu

Prošnja za delo na enem listu

 

Prošnja za delo na enem listu

Prošnja za delo na enem listu

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.