Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo je lahko zelo enostavna ali pa zelo obsežna. Vse je odvisno samo do tega, kakšno delo se opravlja. če gre za pomoč v gradbeništvu je enostavna prošnja za delo, če pa nadzornik potem pa je potrebno napisati še kaj več. Je pa priporočljivo, da se v vseh primerih napiše nekaj konkretnega.

 

Prošnja za delo na gradbeništvo ter enostavna prošnja

Mogoče si mislite, da za gradbeništvo ne potrebujete prošnje, ker pač nihče noče delati in da boste edini. Motite se. Vedno več oseb se prijavlja tudi na to delovno mesto. Razlog je enostaven. Osebe potrebujejo delo in bodo delale tudi to. Poznam več oseb, ki sem jim pomagal pri sami prošnji az delo v gradbeništvu. Vendar, če najdeš dobrega delodajalca, ki nima namena izkoriščevanja potem je to delo res OK. Če pa oseba naleti na direktorja, ki ima svoje vrednote pred drugimi potem pa daleč vstran od njega. To se prej ko slej tudi opazi in vidi.

 

Prošnja za delo na gradbeništvo ter zahtevna prošnja

Tukaj pa se je potrebno bolj izkazati. Potrebno je napisati še kaj več, kot samo to, da bi radi delali za to podjetje. Tukaj morate oz. je priporočljivo, da se tudi izpostavi sama tematika in vso vaše znanje ter kje lahko samemu podjetju takoj pomagate. Pred časom sem pomagal osebi za delovno mesto : vodja gradbišča. To delo ni enostavno. Je odgovorno pa še nekaj več znanja mora oseba imeti. Pri tem pa je ta oseba imela tudi licence in dovoljenja. Skratka, kaj želim povedati … predvsem to, da je za ta oglas pisalo več oseb. Tudi tisti, ki so imeli podobno znanje in izkušnje.

 

Kje ste ostali vi?

Gužva je. Res velika gužva. Ne glede kakšno delovno mesto se razpiše -> se prijavijo mnogi kandidati. Vaša konkurenca, katero je potrebno prehiteti. Nekdo bo to delo dobil. Sedaj ali vi ali nekdo drug. Tako je pač sedaj v tej ljubi Sloveniji. Vendar, da pa vi ne bi popolnoma izviseli vam ponujam brezplačni komentar. Ta komentar vam bo povedal, kakšno je vaše gradivo. Kaj bi sam popravil in kaj izpustil. Dobili boste vpogled. In ja -> jaz vam lahko dam boljši komentar, kot oseba, ki na tej problematiki ne dela. Zanimivo je to, da mi pišejo osebe in napišejo, da je njihova prošnja čisto v redu. A potem dobim odgovor, da mu je to povedal prijatelj, ki je po poklicu  … cnc operater, učitelj predšolske vzgoje, avto-ličar, elektičar, livar, frizer, strojnik, profesor geografije in zgodovine, ekonomski tehnik, … Resno?

 

Kaos …

A poznate to besedo in veste kaj sploh pomeni? Veliko gradiva dobim in vsemu, kar dobim lahko rečem le -> kaos. Škoda za osebe, da ne znajo napisati nekaj enostavnih in preprostih besed. Še bolj pa škoda miselnost “če me bo potreboval, me bo že poklical na razgovor“. Kot ste opazili ali pa še boste tega več ni. In ta običaj je že šel v pozabo. Sedaj veste, če želite priti do razgovora morate imeti dobro prošnjo za delo. Povprečna in navadna več ne štejeta.

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

Prošnja za delo na gradbeništvo

 

Posted in Tips – smart tips.