Prošnja za delo na recepciji

Prošnja za delo na recepciji

Prošnja za delo na recepciji

Prošnja za delo na recepciji mora biti prav tako dobro napisana in mora vsebovati tiste najboljše vrline, ki jih sam delodajalec tudi pričakuje. Te so; odlična komunikacija, nenehna fleksibilnost ter strogo upoštevanje navodil nadrejenih.

 

Prošnja za delo na recepciji

Prošnja za delo na recepciji

Prošnja za delo na recepciji

Mnogi so delo na recepciji dobili, a po enem mesecu že odšli vstran. To ni enostavno delo. Zahteva, kar nekaj prilagajanja in hitrega učenja. Če ima v mislih oseba, da je to enostavno delo .. ni vedno. Namreč delo na recepciji je zelo razgibano in včasih se kar hitro dogaja. Včasih pa gre delavnik zelo počasi. Tako počasi, da se oseba dolgočasi in ne ve, kam bi se dala.

 

Kaj morate izpostaviti?

Predvsem to, da ste komunikativni. Da si določene stvari in naloge dovolj hitro zapomnite ter da ne delate napak. Še boljše pa je, da znate delati z računalnikom ter POS plačilnim sistemom. To pa je lahko včasih velika prednost. To je dodatno znanje, ki ga mogoče bodoči delodajalec tudi išče. In v pravem trenutku, na pravem mestu z dobro prošnjo ste lahko v igri za delovno mesto oz. vašo novo zaposlitev. Če pa kaj tukaj vmes manjka, pa so težave in celota gre počasi naprej.

 

Pri tem morate paziti ….

  1. Mogoče je to večizmensko delo – če vam to ne ustreza ne rabite poslati prošnje
  2. Da napišete tudi izkušnje, kje lahko bodočemu delodajalcu že takoj pomagate
  3. Če imate referenco iz enakega delovnega mesta – priložite jo
  4. Predvsem pa pazite, da ne dolgočasite bralca s čim drugim
  5. Če poznate tuje jezike – močno priporočam, da to izpostavite

 

 

 Kaj pa, če ne veste, kako naprej?

Pišite mi.
Pri tem vas bom prosil, da mi pošljete vsaj nekaj od vas. Da vidim, kje in kako bi vam lahko mogoče pomagal. Predvsem bi bil prvi korak, da se pokomentira vašo gradivo.

 

 

Dovolite si brezplačen pregled vaše prošnje za delo

Da. Brezplačno vam pregledam in podam komentar na vaše gradivo. Dobili boste komentar od nekoga, ki vas ne pozna. A pozna pa direktorje in njihovo razmišljanje. Še več. Pozna tudi direktorja kadrovskih služb. Se z njimi pogovarjam ter sem v nenehnem stiku. Zato bom mogoče vedel več o tem, kot pa nekdo, ki s temi osebami nima stika. In v tem je razlika.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Tukaj vam podam, komentar in ne, da vam jo v celoti napišem. Ne-ne. To je potem druga zgodba. Ampak že sam komentar ali pripomba vam lahko odpre drugačna vrata za samo razmišljanje. Ker mogoče pa vem, nekaj več, kot ostali, ki niso v tem poslu, kaj menite vi?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo na recepciji

– – – – – – – – – –

 

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.