Prošnja za delo ni prispela pravočasno

Prošnja za delo ni prispela pravočasno

Prošnja za delo ni prispela pravočasno

Prošnja za delo ni prispela pravočasno

Prošnja za delo ni prispela pravočasno

Kaj se zgodi, ko prošnja za delo ni prispela pravočasno? Nič. Lahko se zgodi prav nič. Lahko pa se tudi zgodi, da vas naknadno pokličejo in povabijo na sam razgovor. Vendar je vse odvisno samo od ene zadeve : kaj ste jim poslali.

 

Prošnja za delo ni prispela pravočasno ter kdo je kriv

Če prošnja za delo ne prispe pravočasno ne bodo iskali krivca. Tukaj gre za enostavni postopek. Ko podjetje razpiše oglas, da tudi datumsko konča. Npr. “Vaš življenjepis pošljite najkasneje do 08.03.2019”.  Tukaj imate datum, do kdaj mora vaš življenjepis bit oddan na pošto ali pa poslan preko maila. Tudi, če pošta zakasni in vaš življenjepis dostavi 11.03.2019 bo to za podjetje OK, ker se zavedajo tega, da še bo nekaj prišlo naknadno.

 

V resnici pa gre takole …

Podjetje razpiše oglas in določi datum, do kdaj zbirajo celotno gradivo. Ta datum je ponavadi v petek. Pomeni, da še bodo dobivali pošto tako v ponedeljek ali pa torek. Sam pa se pri tem zavedajo in si naredijo plan za celotno branje npr. v sredo ali četrtek. Tukaj še pustijo nekaj prostora, če še kaj pride naknadno. Pa tudi sami nimajo takoj časa vse narediti.

 

Smo že kdaj poslali čez rok?

Da. Ta rok je bil lahko tudi po en teden. Seveda je oseba prej poklicala in vprašala, če je še aktualno, da pošlje svoje gradivo. Kaj so ji odgovorili to je tudi naredila. Vendar pri teh zadevah tudi oseba na drugi strani telefona kar hitro nekaj vpraša in takoj dobi odgovor, ali se splača to osebo počakati ali ne.

 

Najdlje čez rok je bilo 13 dni po koncu razpisanega oglasa

Oseba si je oglas shranila, a potem pa na njega lepo pozabila. Potem pa se ji je mudilo. Na razgovor je prišla, do dela pa ne, ker ni imela dovolj zahtevnih veščin. Tukaj je oseba sama priznala napako. Namreč ni poudarila, da se lahko hitro nauči. Vendar je čemerno gledala in bila vsa iz sebe, ko so ji povedali na dodatna izobraževanja. Pri 48 letih in na novo nekaj učiti … to za osebo ni bila dobra ideja 🙂

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo ni prispela pravočasno

 

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.