Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf je tista glavna osnova, ki si vsak direktor želi, da jo tudi v PDF formatu dobi na mail. A zakaj?

 

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Ker je tako najlažje. Vsako podjetje ima nameščen PDF reader, ki odpira vse PDF formate. Sicer tukaj ne bom razlagal, zakaj je PDF tako super, a verjemite mi, da je popolnoma super, če boste svojo prošnjo za delo poslali v PODF formatu. Če tega ne znate se naučite. Če mislite, da si bo pač direktor že kako odprl vašo prošnjo, ki je lahko v *.docx ali katerem drugem formatu se lahko veliko krat zmotite. Ne. Direktor se ne bo ukvarjal z vami. In v realnosti se tudi ne. Zato toliko pišem o tem. Ker nima potrebe. Ker tisti, ki nekaj ve in zna bo poslal v PDF formatu. Vsi ostali pa …. izvisijo, ker ne znajo.

 

Uporabljajte PDF format

Naučite se. če ne znate vaše datoteke shraniti v PDF format se naučite. Jaz vas tega ne bom, ker je polno gradiv, kako se to naredi. Hkrati pa je to gola osnova, da nekdo sploh lahko reče, da zna vsaj nekaj na računalnik narediti in napisati in shraniti. To je tisto, kar že v začetku loči nekoga od tiste, ki je poklican na razgovor. Verjeli ali ne, direktorji ne odpirajo pošte, ki ni v PDF formatu in je vezano na prošnjo za delo. Mnogi so že kdaj dobili nehote tudi kakšen virus in sedaj so zelo pazljivi. Zelo. In ne samo, da ne bodo odprli, že takoj bodo tudi izbrisali to datoteko in cel segment, ki paše k temu. Ob tem, pa vas ne bodo obvestili, kaj šele prosili, da jim pošljete v PDF formatu. Ne, ne bodo. In v realnosti tudi ne.

 

Mogoče zato ne pridete do razgovora?

Prošnja za delo pdf je osnova. Nato morate biti pozorni. Vsi nimajo nastavljeno tako, kot si vi mislite in vsi tudi ne odpirajo vsega, kar ni PDF format datoteke. Ne. Zato se celota takoj izbriše in vi ostanete brez možnosti, da bi prišli do razgovora ali do dela. Avtomatsko ste si že v začetku zaprli vrata, ki pa bi drugače bila odprta za vas in vaše znanje. To je potem mogoče tudi pokazatelj, kako dobri v nekateri zadevi ste. Je pa še druga varianta, ki lahko tudi vpliva na celoto. Podjetja mogoče na skrivaj zahtevajo, da je oseba računalniško pismena. Da ima računalnik in da ga zna uporabljati. Tega je čedalje več in tega čedalje še več bo. A ob tem se sprašujete zakaj mi je potrebno računalniško znanje, ko pa sem za tekočim trakom? Skrivnost se skriva drugje. Popolnoma drugje in se mesec za mesecem razvija.

 

Kaj pa vi in vaša prošnja za delo v pdf formatu?

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Kakšna pa je. Če mi jo pošljete boste od mene dobili brezplačni komentar. Dobili boste vsaj nekaj. Nekaj, kar vas bo postavilo v drugačni položaj in drugačno linijo, da sami vidite, kako drugi gledajo na vaš izdelek in vašo nanje. To bo komentar, ki pa je v realnosti nek odsev tega, kar sam preberem in bi lahko bilo drugače napisano. Če pa vaša prošnja vsebuje “z navdušenjem se bom udeležila razgovora” ali pa “imam moža in 2 otroka” … potem ste že zdaj na popolnoma zgrešeni poti. Ste in to je dejstvo.

 

Sedaj imate možnost, da tej zgrešeni poti naredite konec

Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

Prošnja za delo pdf

 

 

5/5 - (19 votes)
Posted in Tips – smart tips.