Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu ni kaj bistvena drugačna od tiste osebe, ki je stara 30 ali 35 let. Ni drugačna. Malo se lahko edino več izkušenj od dela napiše. In to je to.

 

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Sedaj me sprašujejo osebe, ki so stare več kot 40 let, če pridejo na Zavod, kako bodo našle delo. Enostavno. Mogoče še prej, kot bilo katera 20 letnica. Vse je odvisno od tega za kakšno delovno mesto se gre in kakšni so pogoji dela. Ampak pri 40 letnici malo kdo pogleda, da je “prestar” za to delovno mesto. Malokdo ali celo nihče. Tam bolj od 55 let dalje. Tam gre malo bolj na knap, a prej pa je vse OK. Kakorkoli ne glede koliko je oseba stara je važno eno in edino samo to – ali lahko to določeno delo opravlja ter da za to delovno mesto “naredi zdravniški pregled“.

 

Glede starosti naj vas en bo strah

To vas zagotovo ne rabi biti. Leta niso tako pomembna, kot pa to, koliko lahko doprinesete korist samemu podjetju. Ker direktorja zanima samo korist, ki jo bo dobil od vas. Resno. Direktorja zanimajo samo koristi od sodelavca. Vse ostalo pa je bolj ob strani. Če je oseba stara več kot 40 let je ne rabi biti strah, da ne bi dobila dela npr. v proizvodnji, kozmetični salon, frizerka, maserka, delo v skladišču, prodajalka, delavka v gostinstvu, … Polno je teh del, ki jih oseba po 40 letih lahko opravlja brez problema.

 

Pa še nekaj, kar je zelo koristno

Leta ne rabite skrivati. Napišite jih. A kako? Tukaj bosta dva primera in sami presodite, kateri je boljši. Račun za leto 2021.

  1. 43 let (01.05.1978)
  2. 01.05.1978

Kaj je boljše in bolj pregledno za vas? Seveda prvi primer in tega se držite. Namreč direktorju se ne da računati in … se mu ne da. In tega se mi izogibamo. Direktor mora celoto lepo prebrati in vas že takoj razumeti ter pri tem se mora počutiti dobro. Brez vseh negotovosti.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo po 40 letu

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Mene pa so za delo v proizvodnji lep vprašali ali še lahko na moje leta delam stoje 8 ur? Pa sem jih začudeno pogledala in rekla “Seveda. Saj se tudi s športom ukvarjam.” In potem so dobili to, kar so hoteli. Seveda so mi ponudili 3 mesece poskusnega dela, kar pa so mi na koncu lepo podaljšali v pogodbo za nedoločen čas.

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.