Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu ni kaj bistvena drugačna od tiste osebe, ki je stara 30 ali 35 let. Ni drugačna. Malo se lahko edino več izkušenj od dela napiše. In to je to.

 

Prošnja za delo po 40 letu

Prošnja za delo po 40 letu
Prošnja za delo po 40 letu

Sedaj me sprašujejo osebe, ki so stare več kot 40 let, če pridejo na Zavod, kako bodo našle delo. Enostavno. Mogoče še prej, kot bilo katera 20 letnica. Vse je odvisno od tega za kakšno delovno mesto se gre in kakšni so pogoji dela. Ampak pri 40 letnici malo kdo pogleda, da je “prestar” za to delovno mesto. Malokdo ali celo nihče. Tam bolj od 55 let dalje. Tam gre malo bolj na knap, a prej pa je vse OK. Kakorkoli ne glede koliko je oseba stara je važno eno in edino samo to – ali lahko to določeno delo opravlja ter da za to delovno mesto “naredi zdravniški pregled“.

 

Glede starosti naj vas en bo strah

To vas zagotovo ne rabi biti. Leta niso tako pomembna, kot pa to, koliko lahko doprinesete korist samemu podjetju. Ker direktorja zanima samo korist, ki jo bo dobil od vas. Resno. Direktorja zanimajo samo koristi od sodelavca. Vse ostalo pa je bolj ob strani. Če je oseba stara več kot 40 let je ne rabi biti strah, da ne bi dobila dela npr. v proizvodnji, kozmetični salon, frizerka, maserka, delo v skladišču, prodajalka, delavka v gostinstvu, … Polno je teh del, ki jih oseba po 40 letih lahko opravlja brez problema.

 

Pa še nekaj, kar je zelo koristno

Leta ne rabite skrivati. Napišite jih. A kako? Tukaj bosta dva primera in sami presodite, kateri je boljši. Račun za leto 2021.

  1. 43 let (01.05.1978)
  2. 01.05.1978

Kaj je boljše in bolj pregledno za vas? Seveda prvi primer in tega se držite. Namreč direktorju se ne da računati in … se mu ne da. In tega se mi izogibamo. Direktor mora celoto lepo prebrati in vas že takoj razumeti ter pri tem se mora počutiti dobro. Brez vseh negotovosti.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja za delo po 40 letu

… v proizvodnji lep vprašali …

Lepo pozdravljeni. Mene pa so za delo v proizvodnji lep vprašali ali še lahko na moje leta delam stoje 8 ur? Pa sem jih začudeno pogledala in rekla “Seveda. Saj se tudi s športom ukvarjam.” In potem so dobili to, kar so hoteli. Seveda so mi ponudili 3 mesece poskusnega dela, kar pa so mi na koncu lepo podaljšali v pogodbo za nedoločen čas.

 

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri