Prošnja za delo po mailu

Prošnja za delo po mailu

Prošnja za delo po mailu

Prošnja za delo po mailu

Prošnja za delo po mailu

Prošnja za delo po mailu je lahko ena sama katastrofa. Sama žalost. Pred dnevi sem bil priča temu dogodku. Obup. Direktor mi je povedal, da je na mail dobil od osebe samo osebne podatke ter besedilo “Verjamem, da bi me lahko naučili to, kar sploh potrebujete”. In to je to. Nič več. Niti koliko je ta oseba stara. Plus ime tej osebi je bilo Nastja. To je lahko večna dilema ali je to moški ali ženska. To ime je res lepo, a bega tudi mene. Kako naj direktor ve ali mu je pisal moški ali ženska.

 

Prošnja za delo po mailu in katastrofa

Tukaj se kdaj pa kdaj sprašujem, če te osebe, ki to napišejo res želijo priti do razgovora? Ali pa to pošljejo samo zaradi Zavoda in vsega tega, kar je s tem povezano. Mogoče so rade na sociali in jim je to nujno. Ampak pri tem pa izdelujejo svoj izgled. Ker enkrat se bo to vendar le spremenilo. In takrat pa mora biti ta zadeva bolj strožja. Pa pustimo sedaj to. Torej … mail in katastrofalna prošnja. Samo po drugi strani pa je takih prošenj, kar veliko. Še jaz jih dobivam na mail s prošnjo, da jih pogledam in pokomentiram. Ampak kako?

 

Kaj pa je to?

Pisala mi je oseba. Lepo je navedla, da je to njena prošnja za delo po mailu in da jo pokomentiram. In sem. Sploh nisem vedel, kje naj začnem oz. kako naj napišem, da bo oseba vedela in spoznala, zakaj s to prošnjo preko maila še ni prišla do razgovora. Bilo je kar nekaj. Brez glave in repa. Pri tem je izpustila veliko informacij, ki so za samo podjetje zelo pomembne. Ena izmed teh informacij je starost. To je za podjetje zelo pomembna informacija. Jap … svojo starost le pišite. Ker to zanima vsakogar.

 

Kako naprej?

Če ste resni in res iščete samo delo potem se morate zavedati, da je potrebno napisati več, kot pa samo ime in priimek. Ker za ena delovna mesta se druge osebe grebejo. In to dobesedno. Ali jim je nuja po delu zaradi kredita ali pa katerega drugega razloga. In osebe se borijo tudi za delo. Prosijo koga za reference, mene za pomoč prijatelje za veze in poznanstva. a nekdo na koncu to delo le dobi. Mogoče tisti, ki si ga najbolj zasluži ali pa tisti, ki je dal največ napora za to delo. Tako, da se sedaj morate zavedati, če res iščete delo bo treba sprememba same prošnje. Mogoče korenite spremembe. Se ne ve. Važen je tudi podatek, da komentirajo prošnje za delo tiste osebe, ki o sami selekciji nimajo pojma. In drugi jim verjamejo. Pred časom sem to tudi sam doživel, da mi je pisala oseba za mnenje njene prošnje. Pri tem je navedla, da je to prošnjo pogledal njen stric dr. ******* in da se mu zdi v redu. A do razgovora pa le ni prišla. Niti do razgovora za delo v proizvodnji. Sedaj ta njen stri, ki je po poklicu pravi zdravnik na UKC LJ se spozna na delo, ki ga opravlja. A na prošnje pa ne. Evo in tukaj je problem. Oseba je veliko časa pošiljala prošnej v upanju, da je OK, ko pa je njen stric pravi zdravnik rekel, da je OK.

 

 – – – – – –

prošnja-za-delo

 – – – – – –

 

 

Dajte to nekomu, ki dela s tem

Da -> meni. Ste na pravi strani. Za začetek mi pošljite vse kar pošiljate dalje in BREZPLAČNO vam bom jo pokometiral. Podal bom svoje lasno mnenje, kaj je v redu in kaj ne. Kaj manjka in kaj bi dodal. Pri nekaterih se razpišem pri drugih se ne rabim. Vse je odvisno od same vsebine.

 

Ker sedaj je drugače!

Če želite, da vam bodo odprli vrata morate že pravilno pozvoniti ali potrkati. Kaj šele, da bi vam takoj dovolili vstopiti. Zato, če želite samo vstopiti v samo podjetje dobro premislite, kako se boste predstavili. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo po mailu

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.