Prošnja za delo s priporočili

Prošnja za delo s priporočili

Prošnja za delo s priporočili

Prošnja za delo s priporočili
Prošnja za delo s priporočili

Prošnja za delo s priporočili odpira marsikatera zaprta vrata. Še bolj pa tista, pri katerih se sam direktor in ostalo osebje zelo trudijo za svoje zaposlene in odlično vzdušje v samem podjetju. In teh je v Sloveniji čedalje več. ker začeli so se zavedati pomena, da je zaposleni na delovnem mestu zadovoljen. In že samo zaradi tega so boljši rezultati. Pri nekaterih podjetjih celo 12% boljši. Pozna se na samem zaposlenem delavcu. Vendar vse to za samo podjetje predstavlja tudi nek strošek. In potem veste kaj sledi.

 

Odlična prošnja za delo s priporočili

Uffff …. tukaj je vedno težko. Potrebno se je potruditi in celoto lepo snovati in napisati. To ni samo nekaj, da se napiše. Treba je pazljivo predelati celotno besedilo in potem lepo opredeliti in snovati novo strategijo. Osebe, ki mi pošljejo svoje izdelke v predogled in brezplačni komentar od mene veliko krat dobijo šokantne besede. Besede so navadne in enostavne.

Predvsem:

  • samo prošnjo sem prebral 3 krat in še sedaj ne vem, za katero delovno mesto kandidirate
  • to, da ste napisali, da imate 3 otroke, ste poročena, … nikomur ne pomaga, ker še vedno ne vem, s katerim računovodskim programom znate delati?
  • kje vse ste bili zaposleni, ker stari ste 43 let
  • prepogosta menjava delodajalcev ni nikoli dobra

 

A si zamenjate svečke na avtu sami?

Jaz – da. To sploh ni težko. Vendar je tukaj en šokanten podatek. Od vseh, ki mi pišejo in jih to vprašam mi odpiše, da to prepustijo raje avtomehaniku. In vedno se sprašujem – zakaj, ko pa je enostavno? Razlog, ki ga dobim je predvsem ta, da še tega niso delale in se jim s tem ne da ukvarjati. Potem pa jih vprašam, zakaj pa se ukvarjate sami s pisanjem prošnje za delo, ko je pa še bolj zakomplicirano od menjave svečke na avtu? In veliki večini dobim odgovor, da malo pogledajo po netu in nekaj napišejo, tako, kot drugi pravijo in to jim zadostuje.

 

Dragi moji – ko se gre za vas …

Prepustite, da vam prošnjo za delo naredi nekdo, ki ve, kako in kaj. Ki pozna določene zakonodaje in samo razmišljanje direktorjev. Še bolj pa to, da je na terenu in se z njimi pogovarja ter spoznava, kje so same smernice in potrebe po dobrem delavcu. Tukaj se ta vrzel oz. luknja na veliko odpora in priložnost bodo dobili samo tisti, ki jo bodo znali izkoristiti. Še bolj podrobno – priložnost bodo dobili samo tisti, kateri bodo prišli do razgovora in navdušili direktorja. Torej … -> razgovor.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo s priporočili

 

Prošnja za delo s priporočili
Prošnja za delo s priporočili

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri