Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko je zanimiva reč. Velika dilema za večino oseb je ali naj v svojo prošnjo za delo vključijo tudi samo sliko? Pri tem jih poraja tudi dvom “kaj pa če osebi ne bom všeč?“. Še bolj pa se osebe pritožujejo na oglase, kjer sam oglas zahteva sliko osebe. Nekaterim je to zelo sporno, drugim ne. A kaj boste pridobili ali izgubili, če vaša prošnja za delo ne bo imela slike?

 

Odlična prošnja za delo s sliko

Jaz vsakomur priporočam, da se v samo prošnjo za delo ter življenjepis vnese tudi slika osebe. Tukaj je več vidikov moje pogleda.

#1 To so mi svetovali drugi, ki se na celoto zelo spoznajo
Marketing in osebna prodaja gresta z roko v roki skupaj. Tukaj, če se dela na enem področju napaka se pozna tudi na drugem. Zakaj so mi svetovali, da naj sama prošnja za delo ima sliko? Preprosto zato, ker smo testirali in se je celota s sliko bistveno boljše in drugače odnesla.

 

#Psihološki vidik
Dokazano je, da slika deluje bolje na osebo, kot pa samo besedilo. Tudi sama knjiga se boljše prodaja, če ima kakšno sliko.

 

# Dokaz samozavesti
Ne morem razumeti oseb, ki nočejo dati svoje slike v samo prošnjo az delo, ko pa si v tem podjetju zelo želijo delati. Po drugi strani pa vsaki dan objavijo sebe na svojem FB profilu.

 

Kakšna naj bo sama slika

Torej zelo priporočam, da je sama slika vključena. A, kakšna naj bo? Preprosta. Naj bo preprosta. S tem, da je bolj svetlo ozadje. Tudi ta iz osebne je OK. Samo, da je slika. Poraja se dilema, če samemu direktorju na sliki ne bom všeč ter me zaradi tega ne bo poklical na sam razgovor. To je seveda možna opcija. Vendar boljše, da vas ne povabi, kot pa vas in vas potem pusti v čakanju … Dajte mu vse pogoje že v začetku. Ali ste mu všeč ali ne. Skupaj z vašimi delovnimi izkušnjami in dodatnimi znanji.

 

Zaključek

Dodajanje slike v sami prošnji za delo zelo priporočam. Vendar tudi sama slika veliko ne pomaga, če je sama prošnja za delo slaba oz. vas sam bralec ne prepozna tako, kot bi si sami želeli. Tukaj večina oseb dela napake. Samo prošnjo za delo pokažejo osebi, ki na tem področju ne dela. Razmišljevanje med prijateljem in direktorjem pa je različno. Zelo različno in tukaj potem pride do preobrata. Enostavno ni razgovora, ker samemu direktorju ne pišete tega, kar si sam želi prebrati. Zato si dovolite pomoči.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo s sliko

Kaj pravijo drugi :

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>
Prošnja za delo s sliko

Prošnja za delo s sliko

 

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. tale prošnja za delo s sliko je lahko tako-tako. Vse je odvisno predvsem od osebe, ki to bere. če sama nima rada, da se slika in da je njegova slika tudi na internetu ne vem, kako to vpliva na njegovo presojo. Hvala in lp

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podani komentar. Se ne morem strinjati s komentarjem, ker, četudi oseba nima rada slikanje – rada gleda slike. Res je da je celota odvisna od posameznika vendar na koncu vsak pogleda sliko. Držim pesti za vaš uspeh, Sandi.

– – – – – – –

 

 

Povzetek :
Prošnja za delo s sliko
Naslov :
Prošnja za delo s sliko
Opis :
Velika dilema za večino oseb je ali naj v svojo prošnjo za delo vključijo tudi samo sliko? Pri tem jih poraja tudi dvom "kaj pa če osebi ne bom všeč?". Še bolj pa se osebe pritožujejo na oglase, kjer sam oglas zahteva sliko osebe.
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja za delo
Logotip :
Posted in Tips – smart tips.