Prošnja za delo sobarica

Prošnja za delo sobarica

Prošnja za delo sobarica

Prošnja za delo sobarica ter nasploh to delo je pravi izraz samega hotela. Zato je lepo, da se tukaj še posebno napiše, da se boste trudili in pripomogli k temu, da bo gost hotela izjemno navdušen in zadovoljen.

 

Prošnja za delo sobarica

Prošnja za delo sobarica

Prošnja za delo sobarica

Nekaj prošenj za delo sobarica sem že napisal. Vse so prišle do razgovora. Vendar vse pa ne do samega dela. Za razloge več ne vem, a tudi direktor hotela ima svoje zakonitosti in delovne navade ter še posebej to, da ve, kakšen profil delavke sploh želi imeti. Da. Nekateri direktorji hotela naredijo res dobro selekcijo in se tukaj res prepričajo, da je na koncu res prava oseba. Sedaj kakšne kriterije imajo in kakšne so želje tega mi ne vemo. A na koncu izbira sam. Mogoče tudi dela na tem, da nova sobarica paše gostom, da je komunikativna in nasmejana.

 

Prošnja za delo sobarica in kaj napisati?

Tukaj ne rabite biti nič izvirni. če imate izkušnje napišite jih. Če imate željo po tem delovnem mestu in ste brez izkušenj je potrebno to napisati malo drugače. A se da. Treba poznati nekaj zahtev in nekaj zakonitosti in potem gre lažje. Veliko bolj lažje. Ker, če ni izkušenj je potrebno nagovarjati in pisati drugače. Vzeti drugačen pristop.

 

Razgovor je razgovor

Da se pride do razgovora se lahko pošlje tudi do 12 prošenj ali pa manj. Vse je odvisno tudi od tega, kako je sama prošnja za delo napisana. Verjemite mi, če je prošnja za delo napisana OK potem se lažje pride do razgovora. Če pa je kar nekaj, potem pa … no ta odgovor vam prepuščam sam.

 

Kje ste ostali vi?

Če imate probleme priti do razgovora in bi vas delo sobarice res zanima potem vam mogoče lahko jaz pri tem pomagam. Napisal sem mogoče in to zdaleč ne pomeni, da, če mi boste kar nekaj poslali, da boste dobili pomoč. Ne ne boste dobili pomoči. Tudi ostalim ne pomagam, ki mi pošljejo kar nekaj, za kar so potrebovali 1 minuto. Ne. Treba se je potruditi do te mere, da tudi sam jaz vem, kje je napaka in kako bi vam lahko pomagal. Če pa tega ni, pa se tudi sam ne sekiram in premišljujem, kako bi pomagal osebi, ki se ne potrudi. Pač žal tako to je.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo sobarica

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.