Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice mora biti zelo dobro napisana in prikazana mora biti tudi delovna vnema. Povedati morate tudi to, da ste pridni. Ne samo, da z veseljem iščete delo ampak, da realno napišete, kje vse lahko samemu delodajalcu pomagate. Pri tem pa ne smete pozabiti na nekaj ključnih besed. Ena izmed teh je gotovo, da ste pripravljeni delati izmensko ali pa da ste navajeni nestalnega urnika.

 

Kaj je za delo sobarice pomembno?

Če obstaja oglas je pomembno samo to, da se razpišete o tem, kaj oni napišejo in potrebuje. Nič drugega. Napišite tudi da ste pridna in poštena oseba. Torej, kaj je za delo sobarice pomembno? Izpostavite pa vaše delovne vrline. Ne samo, da ste pridni ampak tudi to, da ste nekonfliktna oseba, lahko delate čez praznike in vikende. Še bolj pa lahko izpostavite, da se na vas lahko zanesejo in da imate razvite delovne navade.

 

Samo delo sobarice ni težko

Pomagal še že osebam in kasneje po pogovoru so bile presenetljivo vesele, da to le ni tako težko delo. Je pa res, da je vse odvisno samo od direktorja in kakšne pritiske si dovoli. Vendar je tako, da delo, ki je treba biti opravljeno – mora biti opravljeno odlično in kvalitetno. Torej, prošnja za delo sobarice mora biti obsežna z vašim znanjem in tem, kje lahko takoj pomagate. Če vam to ne gre ravno dobro od rok, mi pišite.

 

Pišite mi – lažje vam bo

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Prošnja za delo sobarice

 

– – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama nimam izobrazbe, vendar že delam od 15 leta dalje. Pri tem menjala že nekaj delodajalcev, saj so vsi izvajali mobing, nepošteno plačevanje, delala sem cele dneve in na koncu dobila minimalno plačo. Potem pa sem začela pošiljati prošnjo na slepo. Brez uspeha. Potem sem prosila za pomoč g. Sandija in pomagal mi je. Prošnja za delo sobarice je bila enostavna, a hkrati veliko povedala o mojem zanju. Po 7 poslanih prošnjah, sem prišla do razgovora in dela v hotelu. Super je in tukaj me tudi sam direktor pozdravi. Da vidi me in se mi nasmeji in vpraša, kako se kaj imam. Če pa je na telefonu pa me samo pozdravi. Tako sem vesela in srečna, da vam tega ne morem napisati. G. Sandi hvala. Hvala iz srca!

Prošnja za delo sobarice

Prošnja za delo sobarice

– – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.