prošnja za delo

Prošnja za delo tajnica

Prošnja za delo tajnica. Ko je prosto delovno mesto tajnice je katastrofa.

Prošnja za delo tajnica

Za to delovno mesto je katastrofa. In to velika. Na en oglas se prijavi več kot 550 oseb. Vse niti ne izpolnjujejo osnovnih pogojev, a kljub temu pišejo, da bi bile dobre tajnice.

 

Kdo je pravzaprav tajnica

Tajnica je leva ali desna roka direktorja. Mogoče ste kdaj slišali, da ima direktor v kakšnem velikem podjetju dva namestnika. Dva pomočnika. Sam pove, da sta to njegova leva in desna roka. A tukaj se zlaže. Brez tajnice bi vsi trije opleli. To vam pišem iz izkušenj. Veliko krat sem bil v podjetju in ko je tajnica šla na kosilo je zadeva obstala. Še več. Z direktorjem vsa le po počakala, da pride njegova tajnica nazaj na delovno mesto in sla lahko šele takrat začela brez problema naprej.


prosnja-razgovor


Prošnja za delovno mesto tajnica,
kakšna naj bo?

Prošnja za delovno mesto tajnice naj bo enostavna. Z veliko dokazi, kje vse ste že do sedaj delali in tudi priložite same reference. Potrudite se, da bo vaša prošnja zadelo tajnice res prišla do izraza. Da, ko jo bo direktor prebral bo takoj vedel vse o vašem delu, zanju in izkušnjah. Seveda pa k temu pripomorejo tudi vaša dodatna znanja. Tukaj zelo izstopa računalniška pismenost ter znanje tujega jezika.

 

Znanje pri tajnici je osnova

Znanje, znanje in še enkrat znanje. Za prosto delovno mesto tajnica pišejo tudi osebe, ki imajo dokončano osnovno šolo. Oseba, ki je po izobrazbi šivilja težko dobi delo, kot npr. tajnica, delo v pisarni ali celo pomoč v računovodstvu. Žal je tako. Vsak si želi imeti ob sebi najboljšega možnega kandidata oz. osebo, ki ima znanje in se lahko na njega zanese. Mu zaupa.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Mnenja na temo : prošnja za delo tajnica
.
– – – – – – –
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala lepa. Moja prošnja za delo tajnica je sedaj res drugačna in sama sem zelo navdušena nad njo. Vam odpišem kaj več, ko pridem do razgovora.
– – – – – – –

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Prošnja za delo tajnica

Prošnja za delo tajnica

 

 

Posted in Tips – smart tips.