Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica mora vsebovati tiste ključne lastnosti, ki že takoj povedo, da imate oz. izpolnjujete vse zadane pogoje.

 

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica
Prošnja za delo učiteljica

Tukaj sami pogoji morajo biti in obstajati. Žal brez tega pač ne gre. Ker se gre za javno upravo je tudi priporočljivo, da še zraven priložite, da niste v kazenskem postopku in da proti vam ni izrečena oz. niste zabeleženi v kazenski evidenci.

 

Kaj naj prošnja za delo učiteljica sploh vsebuje?

Predvsem to, kar vse imate. Seveda morajo na kuncu biti diplome in vsa dokazila. A prej pa je dobro, da se ne pošlje prošnja za delo ampak osebni življenjepis. Je celotno drugačen in bolj poudarja osebnost ter vso znanje, ki ga kandidat ima. Pri tem je lepo, da se poudari tudi samo sodelovanje z učenci ali celo s starši. Potem pa je tukaj še vodstveni kader in sodelavci. Vsakomur se je potrebno posvetiti, saj, če želite to delo na dlje časa je dobro, da vas ravnatelj vidi v boljši luči, kot pa vašo konkurenco.

 

Kje ste ostali vi?

Delo učitelja je v tem času težko dobiti. Razlogov je veliko. Med njimi tudi ta, da včasih prevladujejo veze in poznanstva ali pa vsaj tisti del, ko oseba dela pripravništvo na šoli. Seveda, če ravnatelj ve, kako dobra je ta oseba jo bo potem raje vzel, kot pa nekoga, ki ga prvič vidi. Ne glede , kako dobra je ta nova oseba lahko, se odloči za tisto, s katero že ima izkušnje.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Predvsem na tem področju. Še bolj pa, da brezplačno pokomentiram vašo gradivo, če mi ga boste poslali. To ne pomeni, da ga bom popravljal. Ne – ne. Samo pokomentiral. Podal mnenje. Mogoče se večini to zdi popolnoma brez veze, kar mi tudi pišejo, a zakaj pa bi vsakomur popravljal? Za to imajo Zavod. Tam se morajo truditi, da oseba pride do razgovora. Ne pa jaz. Skratka podam pa komentar, ki pa ne bo “Ooo to je pa res dobra prošnja” ali pa “v redu je”. Ne ni. Ker, če ne prihajate do razgovora nekaj ni v redu.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja za delo učiteljica

 

… z mojim pristopom so zelo zadovoljni

G. Sandi lepo pozdravljeni. Bila sem na šoli in z mojim pristopom so zelo zadovoljni ter tudi reference, ki sem jim pokazalo so imele neko težo. So pa povedali, da je še 5 kandidatov, ki pa so tudi primerni. Skratka bitka in čakanje ter iskanje novih poti. Ampak vaša pomoč se je zelo obrestovala in hvala za vse!

Prošnja za delo učiteljica
Prošnja za delo učiteljica

… dprla vrata do dela v šoli

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Vaš življenjepis mi je odprl vrata do dela v šoli. Kaj naj drugega rečem, kot samo to -> res hvala lepa za vso pomoč in vzpodbudne besede.

 

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

 

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

Prošnja za delo učiteljica
Prošnja za delo učiteljica

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri