Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica mora vsebovati tiste ključne lastnosti, ki že takoj povedo, da imate oz. izpolnjujete vse zadane pogoje.

 

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Prošnja za delo učiteljica

Tukaj sami pogoji morajo biti in obstajati. Žal brez tega pač ne gre. Ker se gre za javno upravo je tudi priporočljivo, da še zraven priložite, da niste v kazenskem postopku in da proti vam ni izrečena oz. niste zabeleženi v kazenski evidenci.

 

Kaj naj prošnja za delo učiteljica sploh vsebuje?

Predvsem to, kar vse imate. Seveda morajo na kuncu biti diplome in vsa dokazila. A prej pa je dobro, da se ne pošlje prošnja za delo ampak osebni življenjepis. Je celotno drugačen in bolj poudarja osebnost ter vso znanje, ki ga kandidat ima. Pri tem je lepo, da se poudari tudi samo sodelovanje z učenci ali celo s starši. Potem pa je tukaj še vodstveni kader in sodelavci. Vsakomur se je potrebno posvetiti, saj, če želite to delo na dlje časa je dobro, da vas ravnatelj vidi v boljši luči, kot pa vašo konkurenco.

 

Kje ste ostali vi?

Delo učitelja je v tem času težko dobiti. Razlogov je veliko. Med njimi tudi ta, da včasih prevladujejo veze in poznanstva ali pa vsaj tisti del, ko oseba dela pripravništvo na šoli. Seveda, če ravnatelj ve, kako dobra je ta oseba jo bo potem raje vzel, kot pa nekoga, ki ga prvič vidi. Ne glede , kako dobra je ta nova oseba lahko, se odloči za tisto, s katero že ima izkušnje.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Predvsem na tem področju. Še bolj pa, da brezplačno pokomentiram vašo gradivo, če mi ga boste poslali. To ne pomeni, da ga bom popravljal. Ne – ne. Samo pokomentiral. Podal mnenje. Mogoče se večini to zdi popolnoma brez veze, kar mi tudi pišejo, a zakaj pa bi vsakomur popravljal? Za to imajo Zavod. Tam se morajo truditi, da oseba pride do razgovora. Ne pa jaz. Skratka podam pa komentar, ki pa ne bo “Ooo to je pa res dobra prošnja” ali pa “v redu je”. Ne ni. Ker, če ne prihajate do razgovora nekaj ni v redu.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo učiteljica

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.