prošnja za delo v administraciji

Prošnja za delo v administraciji

Prošnja za delo v administraciji.

Prošnja za delo v administraciji

Veliko oseb mi piše, da bi njihova prošnja za delo v administraciji bila res top. Da bi njihova prošnja za delo v administraciji izražala res to, kar znajo delati in predvsem to, kako močno si samo delo v administraciji tudi želijo. Ko pa jih prosim za življenjepis pa dobim kaos. Oseba nima niti ne izobrazbe niti ne 1 minute dela v pisarni. Se ne spozna na računovodstvo in se ji ne sanja o papirnati vojni. Tukaj pa priznam, da ne morem pomagati.

 

Odlična prošnja za delo v administraciji

“G. Sandi prosim, da mi pomagate, da mi iz mojega življenjepisa naredite odlično prošnjo za administrativno delo. Ko pa …” In potem to osebo prosim za življenjepis. Ko ga dobim spoznam, da je po poklicu frizerka, stara 22 let in 9 meseci delovne dobe. Hmmm pa še brez dodatnega tečaja ali dodatnega izobraževanja. Tukaj jaz ne znam pomagati. Žal ne.

 

Odlična prošnja za delo v administraciji pa lahko odlično nastane, če oseba ima izobrazbo in vsaj nekaj let delovnih izkušenj. Potem pa ji lahko lepo pomagam. Tukaj ni strahu in ne dileme.

 

Prošnja za delo v administraciji in
potreba po njej

Odvisno je od podjetja, kaj iščejo in kaj potrebujejo. Računovodsko podjetje si bo sebi želelo strokovnjaka v več kot 10 leti delovnih izkušenj na podobnem področju. Nekdo drugi pa nima take zahteve, ker mu mogoče le manjka oseba, ki zapolni tisto praznino in nedokončano delo. Vendar nihče se ne brani dodatnega znanja. Če veste kaj več imate prednost. Vendar to morate nazorno napisati!

 

Prošnja za delo v administraciji
in primer

Primera žal ne bom izdajal. Spet sem na začetku vsega. Če tudi oseba dobi primer, ga ne bo nikoli tako lepo uredila, da bo kasneje rezultat. Štejejo malenkosti, ki pa jih s samim primerom osebe ne vidijo. Tudi sama osebnost je od oseb do oseb drugačna in je treba pisati v tem načinu. Žal. Enakega recepta ni.

 

Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : prošnja za delo v administraciji
.
– – – – – – – – – – –
Petra, Mozirje
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo v administraciji. Mi lahko kako pomagate, da bom prišla do dela?

Petra zdravo. Hvala za mail in zaupanje. Lahko ti pomagam. Izpolnjuješ vse zadane pogoje + imaš dodatna izobraževanja v računovodstvu. To je velik plus.

– – – – – – – – – – –

prošnja za delo v administraciji res drugačna …

Nika, Idrija
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Zelo sem vesela, da sem vas prosila za pomoč in sedaj je moja prošnja za delo v administraciji res drugačna, jedrnata in vauuu. Hvala vam za pomoč. LP
– – – – – – – – – – –

kaj naj še napišem …

Alja, Ljubljana
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo v administraciji. Ne vem, kaj naj še napišem, ko pa sem takoj iz faksa šla na porodniško. Nimam veliko delovne dobe in delovnih izkušenj. Prosim za pomoč.
– – – – – – – – – – –

prosim za popravek …

Vanesa, Hoče
Zdravo. V prilogi je moja prošnja za delo v administraciji. Prosim za popravek.
– – – – – – – – – – –

v prilogi je …

Sabina,Ptuj
Lepo pozdravljeni. Tudi sama iščem delo v administraciji. V prilogi je moja prošnja za delo v administraciji. Prosim za pomoč. Hvala lepa, Sabina.
– – – – – – – – – – –

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

 

prošnja za delo v administraciji

prošnja za delo v administraciji

Tag : prošnja za delo

prošnja za delo v administraciji

prošnja za delo v administraciji

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Prošnja za delo v administraciji
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips and tagged .