Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa mora vsebovati vsaj tisti element, da se spoznate oz. da znate delati s strankami ter vsaj malo z računalnikom. Vse ostalo, kar se same kemije in čiščenja tiče pa pride sproti.

 

Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa
Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

Komunikacija. Komunikacija je v današnjem časih izrednega pomena. To še ne pomeni, da oseba zna prodati ali pa se javlja na delovno mesto, kjer je sama komunikacija s strankami bolj okrnjena. Ne za to delovno mesto je potrebna izjemna komunikacija, fleksibilnost in vse ostalo, kar stranko privablja nazaj. Priznam, da pa za to delovno mesto nisem imel možnosti pomoči pri razgovoru. A sem se pozanimal in pogovarjal z direktorji podjetij, ki imajo kemično čistilnico. Vsi so enakega mnenja. Komunikacija je pomembna.

 

Kaj še?

Veste za vso ostalo delo se poskrbi sproti. Vsak direktor kemične čistilnice ve, da ne morete vsega vedeti oz. nimate niti dostopa ali pa niti ne uporabljate takšnih kemičnih čistil, kot jih uporablja sama kemična čistilnica. To so profi zadeve, ki pa so cenovno tudi precej drage. Enako je s stroji. Mora biti na nivoju vse lepo urejeno in delovati v nulo. Ampak vsaj za začetek je komunikacija plus računalniško znanje pogoj, da se sploh pride do razgovora.

 

Vse premalo oseb je komunikativnih

Premalo jih je. Eni se sploh ne znajo več pogovarjati s strankami, kaj šele, da bi reševale reklamacijo. Tisti “Dober dan, kako vam lahko pomagam” je premalo. Treba biti malo bolj komunikativen, nasmejan ter še bolj pripravljen reševati probleme stranki, ki jih ima, ko pride v čistilnico. To komunikativnost morate tudi napisati v sami prošnji. Vsaj malo se pohvalite in s prstom pokažite nase, da ste prava oseba za to delovno mesto.

 

Vaša prošnja mora biti dobra

Drugače ne gre. Če želite priti do razgovora uporabite vsaj komunikativnost ter osnovno znanje računalništva. Če pa imate še druge izkušnje iz kemične čistilnica pa to lahko z velikimi črkami napišete in izpostavite. Da. Če imate izkušnje iz te stroke nikar ne skoparite ampak takoj in v celoti napišite vse, kar znate in kje lahko sami čistilnici že takoj pomagate.

 

Pohvalite se

Da. V vaši prošnji za delo se pohvalite. Če imate že znanja iz te panoge se pohvalite. Lahko napišete, da jim lahko pomagate že takoj. Izpostavite to. Če pa ni znanja pa je potrebno ubrati drugo in drugačno pot. Treba je celoto drugače objasniti in razložiti. Da vas tudi direktor spozna, da mu lahko koristite in bo od vas imel korist.

 

Ne pridete do razgovora?

Pa bi želeli? Potem imate en velik in zelo boleč problem, kajne? Potem je v vašem gradivu zagotovo nekaj zelo narobe. Mogoče je kakšna mala malenkost. Nekje je neka napaka, ki samega direktorja odvrne od tega, da bi vas poklical na razgovor. Nekaj zagotovo je. Ali pa je samo to, da je že sam kandidat izbran. Saj veste – veze in poznanstva.

 

Kje lahko pomagam vam?

Kakšno pomoč iščete? Kje je tisto, da se vam je zalomilo in ste prišli do mojega spletnega mesta in berete to? Saj veste, da vam lahko pomagam. Če do sedaj tega občutka niste dobili -> znam pomagati. Samo pišite mi. Tako bo najbolj enostavno za vas in tudi najbolj efektivno in hitro se da kaj narediti. Za začetek -> pišite mi.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

 

Tuje povezave :

 

 

Tema : Prošnja za delo v kemični čistilnici brez razpisa

 

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

… in deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri