Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici mora vsebovati vsaj nekaj od tega, kar bo samega direktorja privedlo do tega, da vas pokliče.

 

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Ker samo delo v čistilnici ni enostavno ter je predvsem odgovorno. Morate poznati marsikaj in na marsikaj morate biti prekleto pozorni. To vam pišem zaradi tega, ker sem pred časom spoznal direktorja kemične čistilnice in mi je marsikaj zaupal. Predvsem to, da nekatere osebo to delo vzamejo neresno in pri tem pride do velikih napak in nezadovoljstva same stranke.

 

Prošnja za delo v kemični čistilnici ter nekaj slabih primerov

#1 Neuporaba pravilnih čistil
Vsako čistilo je nečemu namenjeno. Pri tem pa velja tudi čistilni zakon, da nekatera med seboj ne pašejo in se jih ne sme skupaj mešati. Tako se lahko samo blago uniči ali pa še bolj poškoduje.

 

#2 Slabo vodenje stranke
Ta je začetniška in pri tem mi je sam direktor priznal, da je sam naredil napako. Namreč zaposleni je zaupal, da se je glede blaga o čiščenju sama pogovorila s stranko. Na koncu je bil kaos, ker je sama delavka celoto malo narobe očistila in sam material se je malo uničil. Dodala je preveč čistila in materialu to ni ustrezalo.

 

#3 Toplotna obdelava samega blaga
Vemo, da se vsako blago ne sme toplotno obdelovati z likalnikom. A sama delavka tega, kjub temu, da ji je bilo naročeno in je imela napisano – ni vedela. Na hlačah je nastala luknja 🙂

 

Teh primerov je še lahko več

Mogoče nisem vseh pravilno napisal, a hotel sem zajeti bistvo. Torej, vaša prošnja za delo v kemični čistilnici mora vsebovati tudi vaše izkušnje in določena znanja. Vsaj ta, kaj se lahko v pralnem stroju pere na 90 ali 60 stopinjah. Vsaj neko malo podlago si lahko tudi sami doma naredite ali pa malo raziskujete in spoznali boste, da je to enostavno. In tukaj potem imate možnost, da se izkažete. Verjamem, da samo delo ni tako naporno, a je treba biti previden, zbran in odgovoren. Če pa se kaj ne ve, pa se preštudira in vpraša.

 

Kje ste ostali pa vi?

Če iščete delo v kemični čistilnici se morate zavedati, da morate samemu direktorju ponuditi že nekaj znanja. Vsaj nekaj. Ne samo – “če me želi – me bo že naučil“. Ne. Tako se ne bo prišlo nikamor. Vsaj ne s takšnim pristopom. Če pa boste celoto napisali drugače, pa bo tudi drugačna reakcija. Če sami ne veste, kaj bi napisali – pišite mi.

 

Pišite mi. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

 Tema : Prošnja za delo v kemični čistilnici

 

Prošnja za delo v kemični čistilnici

Prošnja za delo v kemični čistilnici

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.