Prošnja za delo v kuhinji

Prošnja za delo v kuhinji

Prošnja za delo v kuhinji

Prošnja za delo v kuhinji je lahko lepa in prva odskočna deska za tiste strastne osebe, ki želijo delati v kuhinji. Sam sem med študijem preko študenta tudi delal v kuhinji in moram priznati, da je bilo fajn. Mogoče tudi zaradi tega, ker je bil delovodja “normalen” in smo se kljub temu, da je bila gužva ve dogovorili in izpeljali tako, kot treba. Pa še dobro je bilo. In čisto tudi.

 

Prošnja za delo v kuhinji

Gre zato, da se morate samemu delodajalcu lepo predstaviti. Morate pokazati, da že nekaj znate in da se spoznate na kuharske osnove. Če pa še za kaj več, pa je to samo pika na i v celotni zgodbi. Vendar tukaj se mora oseba znati tudi prodati in predstaviti v tisti koristni luči. Mora servirati svoje znanje in pridne roke ter veliko delovne vneme, ki se pa za delo v kuhinji zares potrebuje. Namreč, delo v kuhinji je lahko tudi zelo zahtevno in naporno.

 

Bodite previdni kaj napišete

Ko iščete delo v kuhinji ter pošiljate samo prošnjo za delo bodite previdni, kaj sploh pošljete. Kaj imate napisano? Kako je napisano? A bodoči delodajalec izve, da ste dobri v kuhinji? Vse to se mora odražati na lep in zelo berljiv način. To, kje ste končali OŠ to pa nikogar ne zanima. Torej bodite presneto fokusirani samo na to, da se boste predstavljati tako, da vas bo bodoči delodajalec že videl na samem delovnem mestu, ki je razpisano za delo v kuhinji.

 

Če želite, ne poslati kar nekaj

Če vidite dober oglas in vas zelo zanima – ne samo nekaj poslati. Ker s tem ste si zaprli lepo pot. Potrudite se in naj bo vaša prošnja res dobra. Naj govori o vas in temu, kje lahko samemu bodočemu delodajalcu že takoj pomagate v njegovi kuhinji. Potrudite se. Če pa ne veste pa pišite meni.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo v kuhinji

 

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi lepo pomagal, da sem prišla do razgovora. Pri tem se je sama prošnja popolnoma spremenila. Sedaj delam na delovnem mestu slaščičarka.

– – – – – – – – – –

Prošnja za delo v kuhinji

Prošnja za delo v kuhinji

– – – – – – – – – –

Prošnja za delo v kuhinji

Prošnja za delo v kuhinji

– – – – – – – – – –
 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.