prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni z ustreznimi znanji? Kaj želite biti : pek ali pa samo prodajalec kruha in pekovskih izdelkov .

Prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni

Veliko dobivam mailov na naslov “prošnja za delo v pekarni”. Pri tem pa ne vem ali bi osebe rade bile pek ali samo prodajalec. Ko jim odpišem me prosijo, naj jim napišem univerzalno prošnjo za delo. Tukaj pa se ustavi. Jaz žal univerzalne prošnje za delo ne znam napisati oz. univerzalnih prošenj za delo jaz ne pišem.

 

Torej, kaj naj prošnja za delo v pekarni vsebuje?

Predvsem se morate odločiti ali boste pek ali prodajalec. Oboje ne gre. Vsaj do sedaj ni šlo. Če pa bo podjetje iskalo eno osebo, ki bo pek + prodajalec pa se lahko pomaga tudi pri tem.

 

Torej … če iščejo peka potem želijo peka

Veliko oglasov sem videl, ki iščejo peka pekovskih izdelkov. Pri tam pa kandidati želi izpostaviti, da znajo voditi celotno računovodstvo in administrativno pisarno. Ali podjetje to v tem trenutku potrebuje? V tem oglasu ne. Oni potrebujejo osebo za peko pekovskih izdelkov. In v to smer se moramo tudi mi usmeriti.

 

Pek + prodajalec

Te lahko srečujemo v trgovinah. Na pekovskih izdelkih. Ti prodajajo in nalagajo zamrznjene izdelke v pečico in ko je pecivo ali kruh zapečen sama aparatura lepo zapiska in oseba celoto vzame iz peči. Njej ni potrebno znanje peka. Namreč pek naredi testo, v trgovino pa ga imajo že pripravljenega.

 

Fokus na oglas

V vsakem primeru se moramo fukusirati na sam oglas. Kaj podjetje sploh potrebuje. Kaj oseba mora znati. Predvsem pa to ali se vam to delovno mesto zdi vabljivo ali ne. Predvsem pa je dobro pregledati delodajalca. Če so že kakšne opazke napisane na internetu ali bilo kje drugje. Težko je iti delat za podjetja, ki izkorišča in ne plačuje plače. Teh se izogibajte. Ker z njimi boste imeli le stroške in samo zdravje se vam bo poslabšalo.

 

Rabim prošnjo za delo v pekarni

Če mi boste poslali takšno prošnjo na mail vas bom prosil, da se osredotočite, katero delovno mesto želite zavzeti. To je v primeru, ko oseba išče delo na slepo. Če pa je oglas pa že tam lepo vse piše, kakšno je delovno mesto in kaj bodo naloge samega novega zaposlenega.

 

Če potrebujete pomoč – pišite mi.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

prošnja za delo v pekarni

prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni

Prošnja za delo v pekarni

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.