Prošnja za delo v piceriji

Prošnja za delo v piceriji

Prošnja za delo v piceriji

Prošnja za delo v piceriji mora vsebovati tudi tisti del, da vam peka pic gre od rok. Pa čeprav jih pečete samo doma.

 

Prošnja za delo v piceriji

Prošnja za delo v piceriji
Prošnja za delo v piceriji

Tukaj pa mora sama prošnja za delo v piceriji res vsebovati tiste prvine peke pic, da vas bo bodo šef videl za delovno mizo. Če se vsaj malo spoznate na ta posel, se morate lepo pohvaliti in povedati oz. napisati tisto, kar želi sam bodo šef tudi prebrati. To je namreč, da se boste za njega res trudili in delali cele dneve, vikende in praznike ter ne boste jamrali.

 

Potem vas bo takoj poklical

Zagotovo. Na Ptuju poznam picerijo, ki mesečno odpusti picopeka. Razlog ni v picopeku ampak samem šefu. Preveč žene uboge delavce. A, ko pa pride do plače potem pa jamra. Pa nima za tisto in za ono ter se samo vrti okoli denarja in tega, da ga nima. Pri vsem tem pa je največji štos v tem, da pa picerija lepo dela. Sam picopek ima veliko dela. Dela še več, kot je plačan. A šef pa na koncu jamra. Sicer ga ne razumem. Dober ali odličen picopek m gre vstran, a pri tem ga vseeno mora plačati. Ne razumem tega šefovega jamranja? Res ne.

 

Pa zakaj, ko pa imaš stranke in dobrega picopeka?

Sam ne ve! res ne. Ko pride tisti dan za plačo on jamra. Pri tem pa je pozabil to, da njegovi zaposleni, ki so dlje časa zaposleni niti enkrat ne jamrajo in niti enkrat še do sedaj niso bili v bolniški. Ne. Ampak dober kader gre vstran. Ostane samo tisti, ki jim je vseeno in imajo delo samo zato, da nekaj delajo. Nič več. Da bi ta kader, ki je sedaj v tej piceriji nekaj več naredil -> ne-ne. Tega pri teh osebah ni. Delajo minimalistično. Točno to, kar treba, da zadeva deluje in niti milimetra več. Oni že vedo zakaj. In prav je tako. Če je šef do njih tako slab, zakaj bi se sami borili in …

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Tukaj vam podam, komentar in ne, da vam jo v celoti napišem. Ne-ne. To je potem druga zgodba. Ampak že sam komentar ali pripomba vam lahko odpre drugačna vrata za samo razmišljanje. Ker mogoče pa vem, nekaj več, kot ostali, ki niso v tem poslu, kaj menite vi?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja za delo v piceriji

Prošnja za delo v piceriji
Prošnja za delo v piceriji

 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

Lahko pa vam pomagam tukaj :

4.2/5 - (10 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri