prošnja za delo v pisarni

Prošnja za delo v pisarni

Prošnja za delo v pisarni. Kaj naj dobra prošnja za delo v pisarni vsebuje?

Prošnja za delo v pisarni

Prošnja za delo v pisarni je malo drugačna o tistih, ki so namenjene za administrativna dela, poslovodska ali kadrovska dela. Tukaj je malo drugače. Predvsem moramo izvedeti, kaj se bo tukaj v pisarni sploh delalo? Iz tega sledi, da potem mora sama prošnja za delo v pisarni biti temu prilagojena. In ne. Tukaj res ne gre za kuhanje kavice, strežbo direktorju ali kaj podobnega.

 

Kaj naj dobra prošnja za delo
v pisarni vsebuje?

Ko se vidi oglas, mora sama prošnja za delo v pisarni biti temu prilagojena. Verjetno se oseba mora spoznati na delo z računalnikom. Mora poznati administrativna in tajniška dela. Mogoče se mora znati pogovarjati z zunanjimi poslovnimi partnerji. Mogoče je je to prodaja preko telefona. Ali pa pomoč tajnici in arhiviranje dokumentacije. Hmmm … tega je res lahko veliko.

 

Prošnja za delo v pisarni in znanje

Ta oseba, ki želi delati v pisarni mora imeti določena znanja. Tukaj je prvi pogoj znanje računalništva, kot so Word in Excel. Oseba se mora znati pogovarjati. Mora imeti govorne sposobnosti ali pri reševanju reklamacij ali pri pogajanjih.

Primer : delo v pisarni
Oseba je morala obvladovati Word in Excel. Njeno delo je bilo pisanje dopisom in reševanje reklamacij. Ker je podjetje imelo malo reklamacij je lahko opravljala tudi druga dela. Ampak zakaj reklamacije? Pa saj to lahko opravlja vsak? Ne. V podjetju so iskali res sposobno ose, ki se spozna na pogovor. Ki zna stranko umiriti. Ki ji zna na lep in razumljiv način povedati “pač, žal, se zgodi, da stvar crkne, zato jo bomo popravili v naj krajšem možnem času“. Na koncu stranka ne sme biti jezna na to podjetje. Saj veste, dober glas seže v deveto vas, slabši pa še dlje! In res je tako.

 

Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi kaj
Sandi

 

Iskane besede : prošnja za delo v pisarni
– – – – – – – – – – –

popolno drugačna …

Zala, Celje
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Moja nova prošnja za delo v pisarni je res nekaj posebnega in popolno drugačna od tega, kar sem jaz poslala vam. Hvala lepa za pomoč.
– – – – – – – – – – –

ste pomagali …

Peter, Ormož
Spoštovani g. Sandi. Meni ste pomagali, da sem prišel do delavnega mesta v računovodskem servisu. Ampak sama moja prošnja za delo v pisarni je bila malo drugačna.
– – – – – – – – – – –

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Zavod za zaposlovanje – ZRZS

prošnja za delo v pisarni

prošnja za delo v pisarni

Tag : prošnja za delo

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Prošnja za delo v pisarni
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips and tagged .