Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču mora izpostavljati ravno to, kar nekdo išče. Mogoče še nekaj več. A manj pa zagotovo ne.

 

Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču

In tukaj je poznavanja računalnika zagotovo ena velika prednost. Če pa oseba zna uporabljati še viličarja, ročni skener in še kakšno drugo programsko opremo, ki je temu namenjena pa je zagotovo en lep kandidat za novo delovno mesto. Ampak eno je dober delavec, drugo pa dobro podjetje, ki ne psihira in zaostaja s plačili.

 

Poznam podjetje, ki že nekaj časa išče skladiščnika

Jap. Poznam. A tja ne gre delat nihče. Ker ve, kakšni zanič delavni pogoji in kako nesramen je direktor do svojih zaposlenih. To podjetje deluje nemoteno, a kaj, ko vsi, kateri pridejo za en mesec tudi potem gredo vstran. In to z velikim veseljem. A sedaj se je zgodilo to, da se je ugled tega podjetja razvedel malo okoli in … ja noben noče več tukaj delati. In kaj še. Še ti delavci, kateri imajo pogum so direktorju dali delavni ultimat in se da strogo drži. A samo za tiste, kateri so že postavili zase. Vsi ostali pa so na enakem.

 

Torej kaj napisati

Predvsem to, kar najbolj znate in lahko že takoj in samemu podjetju že takoj pomagate. Tukaj ne rabite pisati o tem, kar sploh ni povezano s tem delovnim mestom. Ne. Tega sam direktor ne rabi prebrati. Pišite raje o tem, kaj on potrebuje in kje mu lahko pomagate. Tudi izpostavite že prej omenjeno računalniško znanje v kolikor ga imate. Vendar pazite. Bodite vi. Ne lagati in ne pretiravati. To se ne splača.

 

Dober skladiščnik se znajde

Delo skladiščnika je vedno razmigano in skoraj nikoli monotono. Vedno se lahko kaj dogaja. Tudi gužva, natovarjanje ali razkladanje. Vpis v bazo ter pregledovanje artikla pred poškodbami. Ter še kaj drugega. Tukaj je potrebno veliko poudariti, da ste oseba, ki mu je moč delo v skladišču tudi zaupati. V nekaterih podjetnih to sploh ni enostavno delo. Je veliko bolj zahtevno, kot si nekdo lahko misli in predstavlja. Tudi delovni pogoji, kot je temperatura lahko vpliva na samo delo oz. sploh na zadovoljstvo delovnega mesta. A bi vi delali v skladišču, kjer je vedno 8 stopinj Celzija? Jaz bi težko. Zelo težko.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Vsaj nekaj. Da dobite neko obrazlago od nekoga, ki vas ne pozna, a se spozna na pisanje prošenj za delo. Vendar je na koncu vse odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo v skladišču

– – – – – – – – – –

Prošnja za delo v skladišču

Prošnja za delo v skladišču

– – – – – – – – – –

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.