Prošnja za delo v Tattoo studio

Prošnja za delo v Tattoo studio

Prošnja za delo v Tattoo studio

Prošnja za delo v Tattoo studio1

Prošnja za delo v Tattoo studio

Ko mislim, da sem že dobil vse na mail me je včeraj znova presenetilo. Oseba me je prosila za prošnjo za delo v tattoo studio. In tukaj sem ostala brez zasnove. Vendar, ko sem nekajkrat prebral celoto, ki sem jo dobil … sem le dobil zamisel. No, še vedno jo snujem in pilim vendar mislim, da se bo osebi dopadla oz. ji bo všeč. je pa to lep in velik izziv zame.

 

Problem, ki ravno ni problem

Oseba se je preselila iz UK v Slovenijo. Tam je delala v Tattoo studio vendar želi na novo in sveže zaživeti tukaj. Problem, ki zanjo mogoče je, da še popolnoma ne zna slovensko. Pa je tukaj že eno leto pa ji gre zelo fajn. Ampak pogovor ni ravno problem, ker večina Slovencev zna angleški jezik oz. se zna sporazumevati na takšen ali drugačen način.

 

Reference 1A

Ko sem videl njegove reference sem spoznal, da se oseba spozna na ta posel. Zraven končnih tetovaž so vmes tudi slike in video, kako celoto dela. Noro zanimiva zadeva. To je prava referenca.  Izjemno lepe tetovaže in na koncu se res vidi, da se oseba spozna. In vse te reference bom zagotovo uporabil v samem življenjepisu. Ker oseba se je res potrudila in si vse reference lepo uredila kronološko. Tako, kot treba. Na misel mi je prišla tudi spletna stran z vsem gradivom. Ampak v tem trenutku še ne.

 

Dodatna izobraževanja

Tudi teh je kar nekaj bilo. Predvsem iz UK, nekaj pa tudi iz ZDA. In le ene iz Nemčije. Spoznavam, da so ti seminarji in vsa ostala izobraževanja draga. No vsaj zame. Oseba je v ta posel tak na oko vloživa več kot 33.000€. Že sama izobraževanja + prenočišče + hrana + prevoz … uffff lep, a drag poklic je to. In, če želiš ostajati na kvaliteti moraš veliko dati od sebe. S tem pa so povezana tudi izobraževanja.

 

Prošnja za delo v Tattoo studio ter izbrane besede

Do sedaj in res si nikoli nisem predstavljal, da bom kdaj imel možnost napisati kaj takega. Sama prošnja za delo v Tattoo studio je nekaj drugačnega. Popolnoma od tega, kar sem delal do sedaj. Pri tem pa moram še toliko bolj paziti, da sam ne naredim kake velike napake. Vendar bom celoto predstavil bolj slikoviti. Da bo oseba takoj videla samo tehniko. Določene slike so slikane zelo blizu, tako, da se vidi lepa linija in vse, tako, kot mora biti. Profi zadeva.

 

Točno sedaj sem dobil mail in ostal brez besed!!!

Sranje. To ni v redu. Oseba, ki obvladuje tetetovaže in za katerega pišem življenjepis mi je odpisala, da je specializirana in išče delo v tatoo studijih na področju … tetovaž na intimnih predelih. Samo tam. In nikjer drugje je več ne zanima. Ker vso gradivo, ki sem ga prejel so bile tetovaže rok, hrbta, … a intimnih predelov pa mi še do sedaj ni omenil. Sedaj je moja strategija odplavala po vodi. Potrebujem novo. Ufff … to je težak zalogaj. Grem na delo, kaj drugega mi ne preostane. Vi pa se imejte lepo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo v Tattoo studio

Prošnja za delo v Tattoo studio2

Prošnja za delo v Tattoo studio

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.