Prošnja za delo v trafiki ter plača

Prošnja za delo v trafiki ter plača

Prošnja za delo v trafiki ter plača

Prošnja za delo v trafiki ter plača je lahko velika priložnost za tiste, ki si želijo biti s strankami ter jim prodaja ni problem.

 

Prošnja za delo v trafiki ter plača?

Prošnja za delo v trafiki ter plača
Prošnja za delo v trafiki ter plača

Prošnja za delo v trafiki ter plača mora vsebovati tisto osnovo in tiste besede, da si vas direktor želi spoznati ter vas zaposliti.

 

Ampak, kakšna je plača za delo v trafiki?

Predvsem zelo osnovna. Tudi z vsemi, kar sem se pogovarjal so mi povedali, da imajo osnovno plačo. Pa čeprav delajo dvo-izmensko in imajo bolj težje delovne pogoje. Predvsem s tem mislim, da nimajo takoj WC-ja, kavice in še kaj. Hkrati pa se dela predvsem v trafiki, ki pa se je potrebno navaditi.

 

Kakšne so delovne odgovornosti?

Pri prošnji za delo v trafiki je pomembno, da natančno opredelite, katere naloge in odgovornosti ste pripravljeni prevzeti. To vključuje prodajo tobaka, alkohola, revij, sladkarij, ter skrb za urejenost in čistočo prodajnega prostora. Jasno navedite, da ste pripravljeni spoštovati vse zakonske zahteve, povezane s prodajo omenjenih izdelkov.

 

Dvo-izmensko delo ali prilagodljivost na urnik

V trafiki je lahko urnik pogosto prilagodljiv in vključuje delo ob vikendih ali ponoči. Bodite pripravljeni na tovrstno prilagoditev svojega urnika, saj je lahko del tega dela.

 

Delo s strankami

Delo v trafiki zahteva tudi dobre komunikacijske veščine in prijazen odnos do strank. Poudarite svojo sposobnost dela s strankami v prošnji, saj je zadovoljstvo strank ključnega pomena za uspešno poslovanje trafike.

 

Minimalna plača ter spreminjanje

Spremljajte minimalno plačo v svoji državi ali regiji, saj se lahko spreminja. Preverite, ali bo vaša plača ustrezala zakonskim zahtevam in ali boste prejeli vsa predpisana socialna dajatva.

 

Zdravstveno in socialno zavarovanje

Pri prošnji za delo se lahko pozanimate o tem, ali podjetje ponuja zdravstveno in socialno zavarovanje ter kakšne so možnosti za dodatne ugodnosti, kot so pokojninski načrti ali plačane počitnice.

 

A se lahko o plači pogajate?

Da. Pri pogajanjih o plači bodite pripravljeni izpostaviti svoje kompetence in izkušnje ter argumentirati, zakaj bi morali prejeti višjo plačo. Pogajanje je običajen del postopka zaposlovanja, zato se ne bojte izraziti svojih pričakovanj.

 

Dodatni in nadure

V trafikah lahko pričakujete dodatke za delo ob nedeljah, praznikih ali ponoči. Prav tako lahko dodatno plačilo prejmete za delo preko polnega delovnega časa.

 

In, kje vse vam lahko jaz pomagam?

Seveda pri prošnji za delo ali osebnem življenjepisu ali CV-ju.. Pa to je super, kajne, da se nekdo spozna tudi na tem področju. Da. Je. Seveda je. Je pa ta segment težak in potrebno ga je razumeti tudi takrat, ko oseba ne izpolnjuje pogojev in sama želja po nekem delu je premalo. In je težko. Samo prošnjo za delo ali osebni življenjepis ni enostavno napisati. Ni. Potrebna so znanja in izkušnje iz terena. Še več pa pri tem pomaga tisti del terena, ko sem z direktorju ter se pogovarjam.

 

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo v trafiki ter plača

Prošnja za delo v trafiki ter plača
Prošnja za delo v trafiki ter plača

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

 

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

… ker imajo več-izmensko delo …

G. Sandi lep pozdravljeni. Hvala za pomoč. Prišel sem do razgovora vendar dela nisem sprejel, ker imajo več-izmensko delo. To pa mi sploh ne paše. Vseeno hvala za ves trud. Peter, Vojnik.

 

Prošnja za delo v trafiki ter plača
Prošnja za delo v trafiki ter plača

 

Mogoče vas zanima tudi :

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri