Prošnja za delo v trafiki

Prošnja za delo v trafiki

Prošnja za delo v trafiki

Prošnja za delo v trafiki mora izstopati od vse vaše konkurence. Biti mora pravilno zasnovana ter mora prodajati.

 

Prošnja za delo v trafiki

Prošnja za delo v trafiki
Prošnja za delo v trafiki

Prošnja za delo v trafiki ni enostavno. To delo je lahko enostavno ali pa zahtevno. Tudi vremenski pogoji imajo velik vpliv, še posebej, če je ta trafika zunaj ob kakšni zgradbi. Potem, če je dež ali sneg se to tudi pozna pri samem poslovanju. Žal se. Ker večina oseb se v tem slabem vremenu izogiba dežja, snega ali mraza. In posledično pač ne gre pod temi bremenskimi pogoji do same trafike.

 

Prošnja za delo v trafiki ter kaj napisati

Če imate delovne izkušnje iz prodaje, pišite o tem. Kje lahko samemu direktorju že takoj pomagate, kaj mu lahko ponudite in kje bo imel korist od vas. Morate poudariti tudi to, da znate delati na POS plačilni sistem in kartično poslovanje ter s katerim prodajnim programom ste največ delali.

 

A znate prodajati?

To morate poudariti. Če znate prodajati in imate izbrane besede za vsakega kupca oz. stranko je lepo, da to poudarite, ker to je lahko vaša prednost. S tem lahko prehitite druge, ki iščejo samo neko delo, da bodo delali in to je to. A direktor pa si želi zaposlenega, ki je s podjetjem. Se tudi za njega še bolj trudi.

 

Kaj ne pisati?

Predvsem vse tisto, kar nima povezave s prodajo, strankami in delo v trafiki. Vsaka ostala izkušnja, ne glede, kje je bila ali delo v proizvodnji, delo v frizerskem studiju, … ne rabite se preveč truditi in to poudariti.

 

Razlike privedejo do razgovora

To je dejstvo. Če bo vašo gradivo drugačno in lepo berljivo, potem imate več možnosti, da pridete do razgovora in da samega direktorja ali direktorico tudi spoznate. Da tej osebi stisnete roko in se pogovorita. Da tudi vi spoznate in občutite ali je ta oseba primerna, da je vaš nadrejeni in da vam podaje naloge.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja za delo v trafiki

 

Prošnja za delo v trafiki
Prošnja za delo v trafiki

 

… pridem tudi do razgovora …

Zdravo. Ko sem bila na razgovoru sem vedno bolj spoznavala, da tukaj ne želim delati. Ko mi začne direktor jamrati je to najhujše, kar lahko oseba doživi na razgovoru. Zato grem pokončno dalje in vsaki dan pošljem kakšen nov življenjepis na novo podjetje. In veste kaj? Pridem tudi do razgovora. vendar iščem samo dopoldansko delo, kar pa mi še do sedaj ni uspelo. Vendar vztrajam. G. Sandi ful in resnično hvala iz srca. Aleksandra, Prevalje

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala za pomoč. Super ste in zelo sem vesela, da ste mi pomagali, saj sem prišla do razgovora. Tudi vam vse dobro, Olga, Šenčur

… se tudi izkazala pri razgovoru …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala za vse. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora ter se tudi izkazala pri razgovoru. Dobila sem poskusno delo za obdobje 3 mesece. Zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Karmen, Dutovlje.

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (6 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri