Prošnja za delo v trgovini

prošnja za delo v trgovini

Prošnja za delo v trgovini

Prošnja za delo v trgovini naj bo vaša. Naj pritegne.

Prošnja za delo v trgovini

Prošnja za delo v trgovini mora izstopati!
Da. Vaša prošnja za delo v trgovini mora pritegniti. Mora biti prodajno usmerjena. Mora prodajati. Mora biti točno taka, kot da ste sami na razgovoru ali pa stranki pomagate pri nakupu.

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

 

Če samo pišete o sebi …

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

Delodajalec to enako razume tako, kot, da stranko samo vprašate “Vam lahko kako pomagam” in dobite odgovor “Ne, hvala. Samo gledam“. To pa v prodaji ni OK. Za trgovino so to najhujši trenutki. Zakaj? Ker podjetje vlaga mastne denarje v reklamo, a njihov prodajalec pa ne zna prodajati.

 

Iščem delo v trgovini

V googlu se veliko piše “iščem delo v trgovini” in probajo najti kakšen dober oglas. Teh oglasov je bolj malo. Večina jih je spletnih straneh, kjer ponujajo delo. Če iščejo tam je verjetno, da jih res iščejo. Izkoristite to. Drugače pa velika podjetja zelo pogosto menjavajo svoje prodajalke. Nekatere preprosto ne vzdržijo. In to ne zaradi dela, temveč zaradi ljudi oz. njihovih vodij. Če vodja nima pojma o vodenju se mu zelo menjavajo ljudje. To je slabo za celotno ekipo in samo podjetje. Najslabše pa je za stalne stranke. Tudi jaz sem se v naši mali trgovinici navadil na prodajalke. Je popolnoma druga, kot pa, da je vedno druga oseba. Zato se potrudite, da bo vaša prošnja za delo v trgovini res nekaj izjemnega.

 

Kaj pa vi? Če iščete delo v trgovini morate …

Kje pa vi iščete delo v trgovini? A pošljete tudi tja vašo prošnjo za delo v trgovini na slepo? Če ne, pošljite jo. Najdite podatke o samem direktorju pa pošljite vašo prošnjo tudi tja. Naj vas ne bo strah. Rezultati so lahko presenetljivo dobri.

 

Naj bo vaša prošnja za delo v trgovini poslana tudi na slepo

Pošljite vašo prošnjo za delo v trgovini tudi na slepo. Pošljite jo največjim trgovcem. Ker ravno ti najbolj menjavajo svoje prodajalke. Nekateri celo s prida koristijo študentsko delo in se izgovarjajo na to, da študent ne more odgovarjati za svoja dejanja in za svoje delo! To je nekako res, vendar za celoto odgovarja podjetje. In zato težite lastniku in ne prodajalcem!! Ker prodajalec ni kriv, če mora spremeniti ceno. Za to je odgovoren direktor in njemu se pritožite. Naj ima on več dela z vami. Njega dajte na slab glas. Prodajalec je kriv samo v 3%. Vse ostalo ima navodila, ki jih mora narediti.

 

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh pa pišite mi kaj
Sandi
prosnja-delo.si

 

Iskane besede : prošnja za delo v trgovini
Vaše mnenje na temo – prošnja za delo v trgovini
.
———–

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

———–
Alojz, Zg. Hajdina
Zdravo. Kaj moram napisati, da bo moja prošnja za delo v trgovini imela efekt ter zelo zanimala samega delodajalca?
———–
Petra, Krško
Moja prošnja za delo v trgovini je bila brezvezna. Ko pa mi jo je napisal g. Sandi, pa sem od 10 poslanih prošenj prišla na 3 razgovore.
———–
Zalika, Velenje
Tudi sama iščem delo v trgovini.
———–

 – tvoja prošnja za delo v trgovini res brezhibna –

Če želiš, da te bodo povabili za delo v trgovini mora biti tvoja prošnja za delo v trgovini res brezhibna. To sem spoznala tudi sama. Vendar šele, ko mi je g. Sandi pomagal pri tem.

Hvala lepa za te besede. Res je, ker sama konkurenca med prodajalci je velika. Pri tem pa so lahko še tudi tisti, kateri nimajo tega poklica znajo pa prodajati oz. imajo izkušnje o prodaji. Tako se lahko vsak nauči tega poklica. Vendar sem vesel, da je tudi uspelo vam, čeprav vem, da ste pred tem rabili nekaj časa. Pri tem ste uspeli samo zaradi same vztrajnosti.

———–

prošnja za delo v trgovini
je res drugačna …

Albina, Vrhnika
Lepo pozdravljeni. Moram sporočiti, da sem prišla po 2 mesecih na razgovor in naslednji mesec imam že uvajanje in 1 mesec poskusnega dela. Vaša prošnja za delo v trgovini je res drugačna. Hvala lepa in tudi jaz držim pesti za vaš uspeh!
———–
Darja, Kidričevo
Lepo pozdravljeni. Moja prošnja za delo v trgovini ni bila kaj preveč obetajoča, vendar sem vseeno prihajala na razgovor. Razlog je bil predvsem v tem, da tudi ostale osebe, ki so nastopile za delo na koncu niso bile resne. Delo se, dobila samo na podlagi tega, da sem v roku 20 dni od razgovora poslala ponoven dopis in samo dopisala, če so vzeli osebo, kateri je vseeno za delo in stranke, naj pokličejo mene. Pa so me 🙂
———–

 – prošnja za delo v trgovini –

Maja, Vrhnika
Lepo pozdravljeni g. Sandi. V prilogi je moja prošnja za delo v trgovini. Bi prosila za ogled in komentar. Hvala.

Maja zdravo. Hvala za mail in zaupanje. V prilogi je res prošnja za delo vendar nikjer ne navajaš, da bi rada delala v trgovini? Vse kart piše je “iščem bilo kakršno delo pri vas …“. Tega se vsak direktor zelo izogiba. Raje odstrani to in napiši kaj v zvezi z delom v trgovini in kaj vse znaš delati. 

———–
Andreja, Kočevje
Lepo pozdravljeni g. Sandi. V prilogi je tudi moja prošnja za delo v trgovini. Prosim za mnenje. Hvala lepa.
———–

Komentar ali pomoč …

Marjetka, Vrhnika
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo v trgovini. Prosim za komentar ali pomoč. Hvala lepa. Marjetka, Vrhnika
———–

Da bi bila moja prošnja za delo
v trgovini …

Rudi, Črnomelj
Tudi sam bi bil vesel, da bi bila moja prošnja za delo v trgovini res učinkovita. Hvala in lp
———–
Ajda, Maribor – Tabor
Prošnja za delo v trgovini mora vsebovati prodajne elemente. Če tega nimate boste zelo težko prišli na razgovor. Tako, kot jaz. Potem pa je postalo drugače. Seveda, ko sem prosila g. Sandija za pomoč 🙂
———–

Tudi meni je sedaj bolj všeč …

Majda, Črnuče
Moja prošnja za delo v trgovini je sedaj boljša, ko ste mi vi dali namige in opombe. Super ni kaj. Tudi meni je sedaj bolj všeč! Hvala lepa in lep pozdrav iz Črnuč.
———–
Lara, Kidričevo
Prošnja za delo v trgovini je preveč zahtevna. Jaz pošljem samo življenjepis.
———–

Delovno prakso …

Suzana, Kranj, 10.08.2016
Lepo pozdravljeni. Sama pišem prošnjo za delo v trgovini in me zanima ali je potrebno priložiti tudi delovno prakso? Hvala lepa in čestitke za spletno stran, ker je res uporabna.
Suzana lepo pozdravljena. K prošnji na za delo v trgovini priporočam, da se priloži tudi to v kolikor imate in je mogoče še bolj razpisano, kako so z vami bili zadovoljni in kaj vse ste delali.
———–

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

———–

 

Vas mogoče zanima tudi :

Prošnja za delo

 

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tag : prošnja za delo

 

Prošnja za delo

Življenjepis

 

prošnja za delo v trgovini
prošnja za delo v trgovini

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo v trgovini

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

Prošnja za delo v trgovini
Prošnja za delo v trgovini

 

Prošnja za delo v trgovini
Prošnja za delo v trgovini
5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri