Prošnja za delo v vinoteki

Prošnja za delo v vinoteki

Prošnja za delo v vinoteki

Prošnja za delo v vinoteki je vsaj zame res en lep poklic. Ker sam imam rad vino bolj, kot pivo bi mi delo v vinoteki predstavljalo res en lep užitek.

 

Prošnja za delo v vinoteki

Vsa vina niso dobra. Vsaj zame ne. Resno. Prijatelj je pred časom odprl neko žlahtno vino … ne vem kake sorte in drago … a na koncu je … fuj. Ah, kako nagravžen okus je tisto imelo. Pri tem pa so drugi hvalili in nalivali in … F-U-J. Tako ogabnega vina pa še nisem pil. Res ne. Tako da … prihajam iz okolice Ptuja zato verjamem, da so naša Haloška vina okusna in dobra. K pečenki ali na pikniku vino vedno paše.

 

Prošnja za delo v vinoteki ter kaj napisati

Hja to je pa drugo vprašanje. Če boste pisali, da se že malo na vina spoznate bo boljše, kot pa, “saj me že boste naučili“. Sedaj, če želite priti do samega razgovora se morate izkazati tudi v samem znanju. In še nekaj – direktor vas bo vprašal, katera vina najraje poskusite. Ne pijete. Poskusite. In tukaj, če boste odgovorili “pivo” ali pa “ne pijem alkohola” ste izviseli. Na cel črti.

 

Pazite, kaj pišete in kasneje govorite

Ena skrivnost. Preberem veliko prošenj. Tudi imam veliko razgovorov. Vendar si vedno kaj označim in čakam, da mi oseba kaj o tem pove. Če ne … me ne zanima več. Enostavno. Osebe veliko pišejo, a na koncu, ko jih vprašaš pa so tiho ali pa povedo kaj drugega ali pa negirajo določeno zadevo. In to je slabo za posameznika. Mogoče je hotel izpasti dobro, a ni. Zato ne jemati nekih osnutkov ali bilo česa drugega iz neta. To morate biti vi in niče drug.

 

Slaba prošnja za delo

Predvsem je ta “Spoštovani. Zanimam se za delo v vašem podjetju“. To gre v koš. Takoj. Brez vprašanj in nadaljnje diskusije in pogovorov. Zakaj? Ker v oglasu je bila napisana oseba. Plus tudi lepo piše, za katero delovno mesto se gre. Če mi oseba meni pošlje nekaj takšnega … gre v koš. Adijo. Če oseba ne more navesti imena in priimka ter za katero delovno mesto piše potem se jaz z njim ne mislim ukvarjati. In se ne. Žal za njega.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo v vinoteki

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.