Prošnja za delo vodoinštalater

Prošnja za delo vodoinštalater

Prošnja za delo vodoinštalater

Prošnja za delo vodoinštalater mora biti prepletena predvsem z znanjem in delovnimi izkušnjami. Če tega ni – se pač izpostavijo pridne roke in želja po delu.

 

Prošnja za delo vodoinštalater

Prošnja za delo vodoinštalater

Prošnja za delo vodoinštalater

Ja. Če ste na začetku in nekako nimate nekih izkušenj se je potrebno vprašati, kaj pa lahko samemu direktorju ponudimo, da nas bo vseeno nekako poklical na razgovor. Pri tem šteje samo eno -> pridne roke in da se dela po urniku. Mogoče tudi od jutra do večera. Odvisno od same gužve samega podjetja. A pri tem se je treba fokusirati, da je prošnja za delo vodoinštajaterja ter napisana tako, da vas bo sam direktor prepoznal in spoznal, da kljub temu, da nimate še velikega znanja si le tega želite pridobiti.

 

Kakšno znanje se potrebuje za vodoinštalaterja?

  • Opis del in nalog:
    PRIPRAVA VODOVODNIH INŠTALACIJ NA OBJEKTU

Tako je pisalo v  oglasu na Zavodu. To je vse. Nič več. To podjetje išče in potrebuje nekoga, ki se na to spozna.

 

Kje pridobiti vso to znanje?

Praksa, praksa in še enkrat praksa. Leta 2018 mi je prijatelj – podjetnik povedal sledeče “Sandi. Danes sem zaposlil mulota, ko je kola naredil srednjo šolo. Je zelo priden in obetaven. Vso znanje, ki ga imam mu bom predal v delu in upam, da bo iz tega kaj naredil.” In je. Ta “mulo” je sedaj pomočnik tega direktorja. Njegova plača je cca. 1.700€ in je pravi tip, kar se vsega tega tiče. Se spozna. V teh letih je podjetje naraslo na 8 zaposlenih ter ta “mulo” vodi vso ekipo, ki je na terenu. Se spozna in dnevno dokazuje, da mu je moč zaupati. Vendar tudi sam direktor ima tisti maneverski prostor v kolikor bi se ta mulo spomnil ter z ekipo odšel na svoje. Tega se vsak zaveda in pri tem je to tudi.

 

Kako pridni pa ste?

Napišite to. Izpostavite vaše pridne roke in vso znanje, ki ga, kot vodoinštalater imate. Pohvalite se. Morate se. Tukaj v tem morate biti najboljši. Ker le tako boste prišli do samega razgovora in kasneje do dela. Pa še nekaj. Če imate res dobre delovne izkušnje imate tudi to možnost, da se pogajate glede plače in še kakih ostalih bonifikacij, ki pa jih drugače mogoče ne bi dobili.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo vodoinštalater

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.