Prošnja za delo vodovodar

Prošnja za delo vodovodar

Prošnja za delo vodovodar

Prošnja za delo vodovodar!

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

Prošnja za delo vodovodar naj vsebuje znanje in vse to, kar nekdo, kot vodovodar zna. Ne pisati, da bi se radi to naučili. Zato je šola. Lahko se napiše, da bi želeli se tukaj izpopolniti ali pa nekomu pomagati na terenu. Nikar pa, da bi se želeli zaposliti brez znanja, ste se pripravljeni naučiti, delati samo od 07.00-15.00 ure ter da imate enako plačo, kot kakšen vodja.

 

Zakaj ne!

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

Ker vas nihče ne bo vzel resno. Takšna prošnja za delo gre v koš. Ter tudi ni tako napisana, da bi nekoga privabila, da bi spoznal, da mu želite pomagati. Ker je razlika med tistimi, ki pridejo na delo in med tistimi, ki želijo pomagati direktorju. Pomagati tako, da se podjetje razvija, da ni napak, da so nadure ter da je odlična ali pa vsaj normalna komunikacija.

 

Kaj napisati?

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

Izpostavi vse to, kar že veste in znate. Ali ste delali na terenu? Izpostavite to. Ali ste bili hišnik? Izpostavite to. Morate se razpisati. Morate pokazati nase z vsem znanjem, ki ga imate. Hkrati pa morate dovolj poudariti, kakšna osebnost ste. Kaj lahko od vas, kot oseba na delovnem mestu tudi pričakujejo.

 

Mnogi pišejo drugače

Pišejo, da tega ne rabite pisati, ker bo direktor vse izvedel na razgovoru. Osebe, ki to upoštevajo ne pridejo do razgovora. Če pa ste poslali vsaj 20 prošenj za delo in niste prišli do razgovora potem je v gradivo oz. sami prošnji za delo nekaj hudo narobe. Da – je! Sicer pa gre za vas. Tako, da je vaša odločitev, kako boste šli dalje in kako boste vse te probleme reševali sproti.

 

Rešitev je tu!

Tukaj vam lahko pomagam jaz. Zato, ker znam. Pa še drugačne izkušnje iz terena imam, kot vsi ostali, ki samo nekaj pišejo ob tem pa niso na terenu. Niso v živo zraven direktorja. In da, dragi moji, vsaka takšna izkušnja šteje.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 


prosnja-razgovor


 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo vodovodar

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

 

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

 

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

Prošnja za delo vodovodar
Prošnja za delo vodovodar

 

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

 

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

 

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri