Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Prošnja za delo za bencinsko črpalko mora biti dobro zasnovana. Samo delo pa je lahko lepa odskočna deska za posameznika, kateri želi v tej branži ali pa v prodaji tudi uspeti. Namreč tukaj se boste naučili vse.

 

Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Prošnja za delo za bencinsko črpalko

Da. Delo na bencinskem servisu je lahko lepo in enostavno. Lahko pa ti en tečen kupec, ki misli, da je ne vem kaj vse, celoten dan lepo pokvari. Zakaj? Ker je pač tak idiot in to lahko. O tem se pogovarjam in večina teh delavcev mi pove skoraj podobno zgodbo. A nekateri se navadijo, drugi pa ne. Vendar je celota odvisna samo od tega, kakšen je šef oz. delovodja. Od njega je odvisna res večina dneva.

 

Če boste imeli možnost, preizkusite se

Ker delo na bencinskem servisu je lahko tudi nek preizkus. Vsaj en mesec. Poznam študente, ki še vso študentsko obdobje delajo na bencinskem servisu in pri tem si nabirajo dragocene izkušnje tako iz prodaje, tako tudi z nejevoljnimi strankami, ki rade tečnarijo in brez veze dregajo v prodajalca.

 

Iščete delo na bencinskem servisu

Potem bodite previdni pri tem, kar boste poslali in dali od sebe. Tukaj mislim predvsem vašo prošnjo za delo ali življenjepis. Ne glede kakšen je, mora vsebovati :

  • kje lahko že takoj pomagate
  • POS plačilni sistem
  • delo z zahtevnimi strankami

 

To so neke osnove. Tukaj je potrebno začeti. Od tukaj je lepo, da si vzamete izhodišče in o tem tudi kaj napišete. Vsaj toliko, da boste malo prepričali direktorja, da ste oseba za to delovno mesto. Zame je bilo delo na bencinskem servisu vedno zanimivo, pa čeprav tega dela nisem nikoli delal. Mogoče je občasno tudi dolgočasno, a predvsem pa zanimivo.

 

Potrebujete prošnjo za delo?

Nekaj je res. Če želite do delovnega mesta za delo na bencinskem servisu potem je priporočljivo, da je vaša prošnja tudi temu primerna. Da dobro nagovarja. Da vas bo direktor vsaj malo prepoznal pri tem, kje mu lahko pomagate in kaj lahko od vas tudi pričakuje. Vsaj nekaj o tega mora biti napisano. Če pa boste tvezili in dolgočasili potem pa ne boste dosegli nič. Vsaj ponavadi niso. Lahko se zgodi izjema, a to je le v slučaju, ko je malo prijavljenih kandidatov. Namreč vsak tudi tega noče delati ali pa pozna lastnika in ve, kam bo prišel. To je tudi eden izmed razlogov zakaj nekomu manjkajo delavci. Slab šef.

 

Dovolite, da vam pri tem pomagam jaz

Če imate željo po delu na bencinskem servisu … potem je priporočljivo, da je vaša prošnja temu namenjena. In tukaj vam lahko jaz pomagam. Vendar, da pa bomo imeli neko izhodišče vam brezplačno pregledam do sedaj vaše gradivo in vam podam brezplačni komentar. Tako boste tako spoznali, kje ste in kaj je potrebno spremeniti in poudariti. Ob tem pa bo samo na vas ali vam bo to sedlo v razmislek ali ne. Vse na koncu je odvisno samo od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za delo za bencinsko črpalko

– – – – – – – – – –

Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal in dobila sem delo na bencinskem servisu ****. Seveda v prvem trenutku za en mesec, kot poskusno. Potem pa bomo skupaj videli, Tudi sama nisem za vsako delo in to sem povedala tudi na razgovoru. Če me bo kdo je*** se mu bo slabo pisalo. G. Sandi hvala za pomoč.

– – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi lepo pomagal. Vendar sama nisem vzdržala več, kot 2 meseca. Ne samo delo – slab oz. nikakvi odnos samega šefa do mene. Totalno nobenega spoštovanja.

– – – – – – – – – –

 

 

 

5/5 - (3 votes)
Posted in Tips – smart tips.