prošnja za delo za drugo delovno mesto

Prošnja za delo za drugo delovno mesto

Prošnja za delo za drugo delovno mesto.

Prošnja za delo za drugo delovno mesto

Ste zaposleni in potrebujete drugo prošnjo za delovno mesto? Tukaj vam lahko odlično pomagam. Vendar morate paziti, da se ne zgodi sledeče.

 

Direktor pokliče direktorja

To se zelo rado zgodi. Pravzaprav mi povedo ljudje. Tudi prijatelju se je. Povedal mi je, da ima tega podjetja dovolj. Da šef ima slab odnos do zaposlenih in vsi zaposleni garajo on pa jih ne posluša. Kaj šele, da bi jim izplačal kakšno naduro ali pa pustil, da bi to naduro koristili. In prijatelj je prošnjo poslal drugam. Čez dva dni ga pokliče direktor v pisarno in ga sprašuje glede njega in njegovega zadovoljstva. Na koncu le pove, da so ga iz podjetja poklicali in vprašali o njen in njegovem delu. Prijatelj še vedno dela na enakem delovnem mestu vendar se vmes ni popolnoma ničesar spremenilo.

 

Vam delo obljubijo brez pogodbe

Veliko je bilo govora. Pridite takoj k nam, ko boste prekinili pogodbo. In to se res zgodi. Oseba naslednji dan pride in doživi šok. Zato, če vam obljubljajo, da vas čaka delovno mesto uredite to papirnato. Zahtevajte to. Če tega ni vam toplo odsvetujem, da se lotite tega projekta.

 

Podjetje vmes propade

Vsako pogodbo je vredno spoštovati. Tudi pri odpovedi ima oseba odpovedni rok. Ponavadi je od 1 do 2 meseca. V tem času se lahko z obljubljenim podjetjem marsikaj zgodi. Da tudi to, da propade oz. se zapre.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi kaj
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

prošnja za delo za drugo delovno mesto

prošnja za delo za drugo delovno mesto

 

Posted in Tips – smart tips.