Prošnja za hitro zaposlitev

Prošnja za hitro zaposlitev

Prošnja za hitro zaposlitev

Prošnja za hitro zaposlitev je nuja, ko te delodajalec prosi, da se mu hitro pošlje prošnja za delo. Ampak pri tem lahko nastane problem. Velik problem. A zakaj?

 

Prošnja za hitro zaposlitev

Prošnja za hitro zaposlitev

Prošnja za hitro zaposlitev

Kar nekaj skupaj spraviti ni bilo nikoli dobro. Nikoli se ni dobro odneslo. Direktor vas je videl, mogoče pogovarjal in na koncu še pričakuje tisto, kar si najbolj želi. Vašo prošnjo za delo. A kaj, ko pa potem dobi nekaj, kar sploh ne ve, kaj to je. Saj je prošnja, a nič tako oprijemljivega napisano, da bi ga že takoj prepričalo, da ste ravno vi najbolj primerna oseba za njegovo podjetje, korist in dobiček. In tukaj se potem vse ustavi. In se nič ne zgodi. Ni poskusnega dela vsaj 1 mesec. Ni ničesar. Mogoče se direktorja pokliče in prosi za termin, a le ta se bo izgovarjal ali pa rekel, da ima nekoga drugega. In potem to za vas ni OK. Sploh ne, kajne?

 

Namreč prošnja za hitro zaposlitev mora biti dobro napisana

Vsaj tako vam svetujem, če želite, da boste imeli nek rezultat. Je pa dobro prošnjo za delo težko sestaviti. Ampak se da. Se da.

 

Nekaj napak v prošnji za delo

  1. Prošnja za delo je pisana splošno in ne zajema tistega segmenta, ki ga sam direktor želi prebrati.
  2. Ste fokusirani na pretekla dela in ne na to, kar lahko nudite sedaj bodočemu delodajalcu
  3. Nikjer se ne pohvalite – morate se pohvaliti, ker vsak si želi najboljšega v ekipi
  4. Vedeti morate, da je delovno mesto mišljeno za delanje profita in dobička zato se temu primerno vedite in se tega tudi zavedajte
  5. Samo to. Samo te štiri postavke so dovolj. Mogoče še preveč.

 

Če vam ne uspe vam mogoče lahko pomagam jaz

Veste je razlika. Velika razlika od tega kar dobim ter kar se na koncu popravi in spremeni. Tudi vizualno, kaj šele besedilno. Popolnoma drugače. A osebe so z mojo pomočjo prišle malo dlje, kot pa prej. Prišle so do razgovora, nekateri pa celo do 3 meseca poskusnega dela. Nekaj oseb je prišlo do 6 mesecev poskusnega dela in potem dobil pogodbo za stalno oz. delo za nedoločen čas. Namreč potrebno se je fokusirati na tisti problem, ki ga sam direktor izpostavlja v samem oglasu.

 

Lažje bo

Ja … lažje je. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za hitro zaposlitev

– – – – – – – – – –

… 55 prošenj in nobenega razgovora

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi pomagal tako, da mi je v začetku brezplačno obrazložil vse napake, ki sem jih imela v sami prošnji za delo. Bile so res hecne in g. Sandi je imel prav. Kje sem končala OŠ, ter vse moje hobije … to res ne paše v samo prošnjo. Po  14 poslanih prošnjah sem prišla do razgovora ter do dela. Prej pa sem poslala zagotovo več, kot 55 prošenj in nobenega razgovora. Se pozna in hvala lepa za pomoč.

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.