Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto je vedno dobrodošla, ko vam vodja odgovori “daj mi prošnjo na mizo, pa se bomo odločili”.

 

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

Tega je čedalje več. Tukaj tudi sam pomagam. Namreč delo z ljudmi je vedno težje. To priznam sam in o tem veliko pišem. Jaz osebno ne vem, zakaj tudi pri meni en sodelavec vedno nekaj reče proti vsaki ideji, ki jo nekdo izreče. A pri tem pa nima nekega dobrega argumenta, ampak “meni se ne zdi to OK”. In to je to. Brez tehtnega argumenta ali obrazlage. In kaj sledi? Samo to, da se ga rešiš. Ga odpusti. Ga ne prestaviš na drugo delovno mesto, ampak “adijo”. Če je oseba pametna naj to pove. Če pa samo nekaj negira pri tem pa ne obrazloži ali pa poda vsaj en tehten ali manj tehten podatek pa … skratka tega sodelavca več nimamo. Ker škodi celotnemu sistemu.

 

Zelo podobno je v glasbeni skušini

Skupina mora biti homogena. Mora imeti skupne cilje. Mora imeti tudi občutek za sodelovanje. Tako je tudi s podjetjem. Tukaj ni to, da se vsi z vsem strinjajo. Ampak, da znajo tudi nestrinjanje povedati. Obrazložiti. Mogoče tudi dokazati z primeri. Bilo kaj. Samo, da je nekaj. Če pa tega ni pa …

 

Aha …premestitev na drugo delovno mesto

Do premestitve lahko pride, ko oseba ali podjetja ugotovita, da bi zaposlen  na drugem delovnem mestu bil boljši. Se tudi mogoče boljše počutil. Lahko tudi, da bi tam bil bolj produktivnejši. In premestitev ni nič strašanskega. In tukaj je lepo, da se pred samo prošnjo glede premestitve pogovorite z direktorjem ali “ta glavnim”. Ne z delovodjo ali nekom, ki ne seže do direktorja. Z njim se lahko pogovorite samo v tej smeri, da vas priporoča in pri tem podre. A vse ostalo pa delajo “bolj glavni” na podjetju. Njemu je potrebno obrazložiti, zakaj prosite za premestitev.

 

Kaj napisati?

Predvsem en ali dva tehtna razloga. Tudi to, kaj bodo s tem pridobili. Tukaj pravzaprav morate prositi, zakaj želite premestitev in pri tem res podati en dober tehten razlog. Pri tem je lahko dober tehten razlog tudi prevelika oddaljenost od delovnega mesta. Ampak celota mora biti dobro in kompaktno napisana. Brez dolgovezenja in nakladanja. Tudi sam izgled mora biti normalen.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Za začetek, da brezplačno pokomentiram vašo prošnjo za delo. Tukaj vam podam, komentar in ne, da vam jo v celoti napišem. Ne-ne. To je potem druga zgodba. Ampak že sam komentar ali pripomba vam lahko odpre drugačna vrata za samo razmišljanje. Ker mogoče pa vem, nekaj več, kot ostali, ki niso v tem poslu, kaj menite vi?

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za premestitev na drugo delovno mesto

– – – – – – – – – –
 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.