Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas
Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas mora biti napisana zelo jasna in že v začetku poudariti skrajšani delovni čas. Ne pustite bralca oz. direktorja, da celoto prebere in šele nato izve, da želite skrajšani delovni čas. Še bolj pa se morate osredotočiti, če samo podjetje išče nekoga za skrajšani delovni čas. Potem pa še toliko bolj morate to omeniti že v začetku.

 

Namreč dogaja se ….

Zelo malo oseb prebere celoto in o tem razmisli. Nekateri vidijo samo ime podjetja pa že pošljejo prošnjo za delo. Pri tem pa niso prebrali, da gre za skrajšani delovni čas. A, ko pa pridejo na razgovor in sem jim pove, da gre za skrajšani delovni čas … potem pa ostanejo brez besed. In jim to sploh ne ustreza, ker iščejo polni delovni čas. Zato morate sam oglas sami prebrati počasi, previdno in o njem tudi malo razmisliti.

 

Prošnja za skrajšani delovni čas pa je lahko tudi novo poglavje

Morate pa vedeti, če je skrajšani delovni čas potem sledi temu tudi primerno plačilo in tudi potek pokojninske dobe. Skratka prepričajte se, če vam skrajšani delovni čas ustreza in ste pripravljeni za to delati. Torej, če vam ustreza skrajšani delovni čas potem se res na vse pretege potrudite, da vam uspe priti do razgovora in se le tam izkažete in samo delo tudi dobite. Če pa vam slučajno na žalost spodleti, pa morate vztrajati in boriti naprej.

 

Prošnja za skrajšani delovni čas naj bo napisana?

Kako? Predvsem tako, da vas bo bralec oz. direktor videl že na samem delovnem mestu in bo ugotovil, da mu lahko pomagate ter ste delovni uspešni. Tukaj ne gre, da se hvalite, ampak da samemu bralcu bolj jasno napišete, kje vse mu lahko takoj pomagate in kaj bo z vami pridobil. Predvsem, kakšna bo vaša nova dodana vrednost temu podjetju. Ker, tega si vsak želi. Pišite mu prednosti vaše znanja. Tudi napišite, kakšna oseba na samem delovnem mestu ste. Kaj imate radi in kaj ne.

 

Vam dela pisanje prošnja težavo?

Pišite mi. Pošljite mi vse, kar ste do sedaj napisali in odgovorim vam bom v obliki komentarja na vašo prejeto gradivo. predvsem se bom osredotočil na tiste stavke, katere so odveč oz. so popolni “balast” v sami prošnji za delo. Mogoče boste spoznali, da v prošnji nima kaj iskati “Sem mama 3 otrok, mož je zaposlen v podjetju XXX d.o.o., sama pa sem pristala na Zavodu, zaradi zmanjšanja naročil.”. Te besede so odveč. Tukaj bi se lahko napisalo kaj drugega in bol prepričljivega.

 

Torej, če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam.

 

Kje drugje vam lahko pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za skrajšani delovni čas

Prošnja za skrajšani delovni čas
Prošnja za skrajšani delovni čas

… poklicali so me na razgovor …

G. Sandi full hvala za vso pomoč! Super ste. Poklicali so me na razgovor! Super!!! Anamarija, Leskovec pri Krškem

 

 

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

 

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

 

… dobila poskusno delo enega meseca …

G. Sandi mi je zelo pomagal. Prišla do razgovora ter dobila poskusno delo enega meseca. Delo je v proizvodnji ter več-izmensko. Hvala lepa, Maja, Rogaška Slatina

Prošnja za skrajšani delovni čas
Prošnja za skrajšani delovni čas

 

Mogoče vas tudi zanima :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri