Prošnja za večizmensko delo

Prošnja za večizmensko delo

Prošnja za večizmensko delo

Prošnja za večizmensko delo mora vsebovati obvezno ta podatek, da želite delati večizmensko delo. To lahko tudi lepo poudarite. Namreč večina oseb se večizmenskega dela zelo izogiba. A so nekateri, ki jim pa to paše in zelo ustreza.

 

Prošnja za večizmensko delo

Večizmensko delo za nekatere pomeni, da niso več v neki rutini. Pred časom sem pomagal osebi, ki je nujno iskala samo večizmensko delo. Njegov razlog je bil, da je bil manj z ženo. Žal je to resnica. In obema je tako pasalo. Le drugemu je pasalo, ker je gradil hišo in je lahko prosil za nočne izmene. Podnevi je delal na hiši, ponoči pa varnostnik. In vse se je lepo uredilo.

 

Sama prošnja za večizmensko delo naj bo …

Pišite o tem, kje vse lahko samemu delodajalcu pomagate. Kje imate znanje in kaj bo z vami vse pridobil. Pri tem pa morate izpostaviti, da vam večizmensko delo zelo ustreza. Seveda še lahko zraven napišete še kaj več. Morate izpostaviti vaše delavne navade in vse to, s čim bo bodoči delodajalec imel veliko korist z vami.

 

A pazite!

Razgovor ni zato, da se mu boste tam predstavili, kaj vse znate. Ne. Razgovor je zato, da vas samo še vidi. Za vse ostalo je prošnja za delo. tam se morate razpisati. Tam morate povedati, kje mu lahko pomagate. Tam se razpišite. razgovor je samo spoznanje ter enostaven pogovor. Nič drugega.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za večizmensko delo

 

– – – – – – – – – –

G. Sandi hvala za vse. Včeraj sem bila na razgovoru in danes so me klicali, da me želijo spet srečati in se pogovoriti o nadaljnjem sodelovanju. Zlati ste za pomoč!

– – – – – – – – – –

Hvala za pomoč. V začetku meseca začnem s poskusnim delom 1 meseca. Upam, da mi uspe! G. Sandi ful hvala za pomoč.

– – – – – – – – – –

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri