Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji mora vsebovati še več parametrov pri katerih sami dokazujete, da ste sposobni delati pod zahtevnimi oz. težjimi pogoji.

 

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

Tukaj se ponavadi prijavljajo tudi ženske, a razlog zakaj sam delodajalec napiše besedo “zahtevno” da lahko na koncu opraviči, da je samo delo namenjeno moškemu. Ali je velik napor ali prelaganje bremena ali kaj podobnega.  Zato bodite pozorni, da se pri teh oglasih razpišete in samemu direktorju ponudite močne razloge, da vas pokliče.

 

To ni navadno delovno mesto za vsakogar

In ravno tega se morate zavedati. Ko je v besedilu napisano “zahtevno” vemo, da bo direktor iskal tistega, za katerega bo to idealno delovno mesto. Tukaj se potem takoj odstranijo osebe, ki imajo že malo okvaro ali pa obrabo hrbtenice ali katero drugo zdravstveno težavo. Tukaj vemo, da bo sam delodajalec oz. zdravnika, ko boste na zdravniškem pregledu zahteval in podal tudi  zahtevo, da se zdravstveno stanje popolnoma pregleda in pokaže sposobnost. To se tudi na samem razgovoru pove.

 

Zavrnitev

Seveda osebe na razgovoru lahko lažejo, da ustrezajo delovnemu mestu in da to delo želijo tudi delati. A pri tem sami najbolj vedo ali so sposobni ali ne. Ponavadi osebe povedo po resnici. A nekateri se tudi zlažejo. A sam zdravniški pregled lepo pokaže, da oseba ne sme dvigovati bremena več kot 5 kg ali kaj podobnega. Ker je to oseba že vedela prej, da ima probleme se je vseeno zlagala na samem razgovoru. In to na koncu nio dobro ne za kandidata, kakor tudi za podjetje ne.

 

Bodite pošteni

Na razgovoru bodite pošteni do sebe in do direktorja. Povejte po resnici. Če lahko delate povejte, če pa ne pa povejte, kakšne omejitve in zakaj jih imate. Naj vas ne bo strah. Če bo šlo bo šlo, če pa ne, pa vam bo direktor lepo povedal. Če pa boste zavajali pa se vam bo to drago stalo.

 

 

Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji naj vsebuje …

Ja, kaj boste napisali? Kaj je tisto, kar bo direktor takoj rad prebral? To je večno vprašanje, a na koncu so tukaj nekatere iztočnice :

  • Če ste zdravi napišite to – napišite, da zdravje lahko dokažete z zdravniškim potrdilom
  • V oglasu je napisano, kakšno je to zahtevno delo. če s tem nimate problemov – napišite to
  • Določena dela se delajo zunaj – v mrazu. če vam to ni problem – napišite.

 

Skratka, ko boste prebrali oglas boste takoj spoznali ali je za vas ali ne. Če je oglas popolnoma za vas – napišite to. Napišite to, kar samo zahtevajo in navajajo. Izpostavite tudi, da ste pridni in delavni -> v kolikor ste res. Sem pa med vsem tem časom opazil eno lastnost. Kdo išče zahtevno delo, ga tudi najde in dobi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Prošnja za zahtevno delo v proizvodnji

 

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.