Prošnja za zaposlitev 2018

Prošnja za zaposlitev 2018

Prošnja za zaposlitev 2018

Prošnja za zaposlitev 2018

Pri pisanju same prošnje za delo se vedno srečavam z novimi izzivi. Čeprav za nekoga je to samoumevno, da se samo nekaj napiše je to zame velik izziv. Tudi sama prošnja za zaposlitev 2018 ni bila izjema. Ker tudi prošnja za zaposlitev 2018 je že bila malo že drugačna po videzu in sami shemi besed. Ampak, a se je samim direktorjem prošnja za zaposlitev 2018 dopadla tako zelo, da so kandidati prihajali na razgovor? Je imela ta prošnja tudi realne uspehe? Da. V veliki večini.

 

Prošnja za zaposlitev 2018 ter razgovor

Verjetno sem edini na netu, ki upam napisati, da ne morem garantirati, da boste prišli do razgovora oz. do želje službe ali dela. Prošnja za zaposlitev 2018  je vsebovala prav vse prvine, ki jih sam kandidat mora imeti ter je pritegnila samo direktorjevo zanimanje ter povabilo na razgovor.

Vendar prošnja za zaposlitev 2018 ni bila izbrana za razgovor pri direktorjih:

– kateri so že v naprej imeli izbranega kandidata
– so znotraj podjetja imeli reorganizacijo
– veze in poznanstva
– direktor je v času oglasa spoznal, da novega zaposlenega ne potrebuje
– so oglas uporabili v marketinške namene za promocijo in reklamo
– …

Žal mimo tega jaz ne znam priti. Ne glede, kako zelo bi se potrudil so to zgoraj navedena dejstva pri katerih si sam direktor ne  bo delal stroškov in tratil svojega časa. Nekatera podjetja niti ne odpišejo, da niste bili izbrani. Kaj šele, da bi si delale še nepotrebne stroške.

 


prošnja za delo
prošnja za delo

Ja … mimo tega se ne da priti

Tako je tudi drugje. Če vi nekoga nočete videti, boste tudi vse naredili, da ga ne boste videli. In tukaj je pravilen vsak izgovor 🙂 Kako pa naprej? Kako se pride do samega razgovora? Težko. Za nekatere prekleto težko, a za druge pa lažje. Odvisno je od same panoge dela ter znanja in delovnih izkušenj same osebe. Zato pa ponujam brezplačni pregled ter podam komentar. Smernico. Ker, če v prošnji preberem, da oseba želi delati, kot tajnica, če pa tam ne bi bila sprejeta pa bi želela delati, kot delavka v proizvodnji … to nima uspeha. Delodajalci se takšnih zaposlenih izogibajo. O tem sem pisal nekaj časa nazaj.

 

Če želite priti do razgovora

Ne iskat čarobne besede. Pred časom mi je pisala oseba, ki me je prosila za nasvet, da bi sama celoto skupaj napisala. Prosila me je, naj ji napišem od začetka do konca, kako se napiše dobra prošnja za delo. Odpisal sem ji, da vse malenkosti najde na tej strani. Tukaj na blogu.  Skratka preveč je tega Tudi sam kirurg, ti z eno operacijo ne more podati toliko znanja, ki ga on ima. Zato je potrebno nekaj let izkušenj. Skratka, če želite priti do razgovora ne iskati magične besede in stavkov, ampak najdite pot. In tukaj jo imate. Pot je enostavna : dovolite, da vam pomagam jaz.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

 

Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi
Pišite mi kaj : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Tema : Prošnja za zaposlitev 2018


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za zaposlitev 2018

Prošnja za zaposlitev 2018
Prošnja za zaposlitev 2018

… zame zelo efektivna …

Sama prošnja za zaposlitev 2018 je bila vsaj zame zelo efektivna, saj sem prihajala na razgovore potem pa že dobila poskusno delo. Seveda sem prej morala narediti zdravniški pregled, a samo delo se mi je na koncu dopalo. Čeprav je minimalna plača na delu ne trpim in smo dober kolektiv.

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri