Prošnja za zaposlitev. Kako je prav

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav? Predvsem tako, da o vas pove tisto, kar direktor želi prebrati in ne tisto, kar mislite vi, da je za vas pomembno.

 

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

Veliko je pisanja o tem, kaj napisati in kaj je sploh prav. Prav je predvsem to, da se osredotočite na sam oglas in to, kar sam direktor tudi potrebuje. Če potrebuje skladiščnika ne vem, zakaj nekateri pišejo o tem, kaj vse so delali v delavnici ali proizvodnji. Ne vem, zakaj ne napišejo nič o tem, kje mi lahko, kot skladiščnik že takoj pomagajo? Pa saj imajo kakšno znanje iz tega ali ne? Vsaj nekaj malega, da napišejo. Da se fokusirajo na tisto, kar direktor res potrebuje in išče. Če pa ni pri tem nič izkušenj pa se celota piše malo drugače.

 

Ampak zakaj?

Ker je pomembno. Presneto pomembno. Vsak rad prebere rešitve in tudi to, kje mu oseba lahko pomaga, kot pa, da bere kar nekaj in na koncu bralec oz. direktor sam ne ve, kaj je prebral. Ampak nekaj je zagotovo.

 

Torej sama prošnja za zaposlitev ter kako je prav?

Predvsem tako, da znate povedati nekaj o sebi in tem, kje lahko samemu podjetju pomagate. Če tega ni – ni razgovora. Se ne pride do podjetja. Prav je seveda tako, da se osredotočite na tisto, kar podjetje išče in pri tem ponudite svoje rešitve. Morate se potruditi in o tem razmisliti ter pisati malo drugače. Enako je pri pisanju knjige. Če se osredotočite na kriminalko boste pisali o tem. Si lahko predstavljate knjigo, kjer piše, da je kriminalka, a potem boste prebrali lepe otroške pesmice! A boste vse prebrali? Ali pa boste razmišljali zakaj piše, da je to kriminalka, ko pa so notri otroške pesmice? Nekaj je zagotovo narobe. Se je mogoče kje kdo zmotil in zamenjal platnice?

 

Kje ste ostali Vi?

Če iščete rešitev do boljše prošnje za delo potem ste na pravi strani. Resno mislim. Ste na pravi strani. Ampak kaj lahko iz te strani koristnega potegnete? Nekaj že. Mogoče vsaj to, če mi pošljete vaše gradivo vam podam brezplačni komentar. Zakaj brezplačni? Ker se mi splača. Ker vidim določene napake o katerih lahko kasneje pišem in o njih govorim. Tako je tudi najlažje, da vidite nekaj napak. Mogoče so kritične, mogoče pa samo majhne. Se nikoli ne ve. Torej, če želite, da vam pomagam mi pošljite to kar imate. Vsaj nekaj, kajne?

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja za zaposlitev. Kako je prav?

– – – – – – – – – –

 

– – – – – – – – – –

 

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.