Prošnjo vam napišem jaz

Prošnjo vam napišem jaz.

Prošnjo vam napišem jaz

Da. Prošnjo za delo vam napišem jaz.

 

Enostavno do razgovora

Popolnoma enostavno za vas prošnja za delo
Prošnjo za vašo želeno delovno mesto vam napišem jaz.
Pišite mi pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Lažje in enostavno boste prišli do razgovora, ki pa je le korak vstran od vaše želene službe
Popolnoma in enostavno sodelovanje
Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Izstopite iz množice in pokažite na sebe

• Ker se vam splača
• Ker je enostavno za vas
• Ker boste samo morali malo izpiliti vaš pogovor in situacijo razgovora
• Ker vam bom s tem prihranil vaše zelo dragocene in nenadomestljive živce
• Ker to presneto dobro obvladujem!
• Ker to že delam od leta 2006 dalje
• Ker imam jasne in zlata vredne realne rezultate.

 

Ne delam čudežev

Če se boste potegovali za delo pri kateri že v osnovi nimate možnosti – vam jaz tega nisem kriv, če vas “slučajno” ne bodo poklicali.

 

Kako to izgleda v realnosti?
Zelo enostavno in preprosto.

• Pišite mi mail, da potrebujete prošnjo in odgovoril vam bom kako naprej
• Prošnja za delo je napisana v enem delovnem dnevu ali dveh
• Lahko pa se tudi zgodi, da vam ne morem pomagati. Žal.

 

Pa še nekaj

Sem pošten. In pošten bom tudi do vas. Sam presneto najbolj vem, zakaj nekateri kandidati kljub privlačni prošnji za delo niso bili poklicani. Vam bom stal ob strani in pomagal z nasveti tudi naprej. Dovolite, da vam prošnjo vam napišem jaz,

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com
In rešite se moreče more, če vas nihče ne pokliče na razgovor.

 

Kaj napišejo drugi o mojem delu, ko jih prosim za priporočilo?

 

Mnenje na temo : prošnja za delo
.
– – – – – – – – – –
Spoštovani. Sama sem bila za moje pojme predolgo na Zavodu (3 tedne). Pri tem sem iskala vse rešitve tako od vez in poznanstev pa vse, kar se na netu da najti. Potem sem g. Sandija prosila za pomoč in pomagal mi je. Moram napisati, da sem poslal samo 7 prošenj in sledil je že razgovor. Prej pa sem v 3 tenih poslal več kot 40 prošenj. Priporočam delo od g. Sandija.

Lepo pozdravljeni.
Hvala za poštene besede in držim pesti za vaš uspeh.

– – – – – – – – – –

 – delali v mrežnem marketingu –

Lepo pozdravljeni g. Sandi. V prilogi je moja prošnja za delo + spremno pismo. Prosim za komentar. hvala lepa.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. sem pogledal celoto. Spremno pismo ni OK, ker že v začetku pišete, kako ste se ločili in sedaj iščete drugo delo. Pa tega nazaj je bilo 6 let, vi pa ste komaj za Zavodu 2 meseca!? V prošnji pa ste nekaj krat napisali, da ste se veliko selili in sedaj stanujete na Igu. Tudi to ne rabite pisati. Saj vidijo naslov. Najbolj pa me moti, da ste v prošnji napisali, da imate nekaj malega izkušnje s prodajo, saj ste delali v mrežnem marketingu en teden. Potem pa več ne, ker niste imeli motivacije za nadaljnjo delo. Tudi to ni OK.

– – – – – – – – – –
Spoštovani. V prilogi je moja prošnja zdelo. Prosim za mnenje.

Dušanka lepo pozdravljena. Hvala za mail in podano zaupanje. Prošnja je klasična vendar za delovno mesto “disponent”. Niti črke od vas, če kaj od tega znate. Tudi pri podjetij, ste jih samo navedli, ostalo pa nič. Kaj ste tam delala? Napišite to.

– – – – – – – – – –

 … da bi moja prošnja …

Petra, Lucija
Gospod Sandi. Bi mi prosim pomagali, da bi moja prošnja za delo bi res dobra prošnja za delo, ki bi imela na koncu razgovor? Hvala lepa.
– – – – – – – – – –
Marija, Skoke
Lepo pozdravljeni.
V prilogi je moja dosedanja prošnja za delo. Prosim za vaš komentar.
– – – – – – – – – –
Spoštovani. Moja prošnja za delo je sedaj prav fajna, ko mi jo je napisal g. Sandi. Tudi na razgovor sem že prišla. Končno po 2 mesecih.
– – – – – – – – – –
Ful hvala lepa za pomoč!
– – – – – – – – – –

 – ter prišla na razgovor –

Klara, Radlje ob Dravi
Spoštovani g. Sandi. Hvala lepa za pomoč. Moram priznati, da mi je vaša prošnja za delo res odprla vrata ter prišla na razgovor. Ful hvala!
– – – – – – – – – –

 – prišla na razgovor –

Simona, Celje
Sandi zdravo. Hvala za pomoč. Tvoja prošnja za delo v administraciji mi je res odprla vrata. Sedaj sem prišla na razgovor ter jutri imam tudi zaključek razgovora. Jutri bo dan D. Hvala lepa za pomoč in prosim, da še naprej držite pesti za mene in za vse druge!
– – – – – – – – – –

 – da prihajam do razgovorov –

Žiga, Ptuj
G. Sandi lepo pozdravljeni. Moje mnenje “Rabil sem prošnjo za delo in pri tem sem na spletu našel to spletno stran in pisal g. Sandiju. Ta mi je odgovoril in ponudil pomoč. Njegova pomoč tako vpliva na mojo prošnjo za delo, da prihajam do razgovorov ter tudi do poskusnega dela. 3 mesečne pogodbe pa ne dobim zaradi sebe oz. za nepodaljšanje sem kriv sam.
– – – – – – – – – –

 – z njegovo pomočjo prišel na razgovore –

Uroš, Vuzenica
G. Sandi lepo pozdravljeni. Tole lahko napišete: “G. Sandi mi je pomagal, da sem z njegovo pomočjo prišel na razgovore in tudi do dela. Njegova prošnja za delo je vsebovala res enostavne besede, kot npr. “Kje vam lahko pomagam?“. Hvala lepa.
– – – – – – – – – –

 – moja prošnja za delo ter oglas za prosto delovno mesto –

Mateja, Maribor – Tezno
Spoštovani g,. Sandi.V prilogi je moja prošnja za delo ter oglas za prosto delovno mesto. Bi mi svetovali? Hvala lepa. Mateja iz Maribora

– – – – – – – – – –

 – tako enostavno napisano –

Lea, Maribor
Lepo pozdravljeni. Hvala lepa za takšno pomoč.Sama ne bi spravila tega nikoli skupaj, kaj šele, da bi bilo tako enostavno napisano. Vas priporočam in ostanite še naprej tako dobri.

– – – – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Čudovita prošnja za delo.
– – – – – – – – – –

 – ne znam spraviti ničesar skupaj –

Lara, Črnomelj
Lepo pozdravljeni. Najprej čestitke za tako lepo in polno informacij spletno stran. Vse sem prebrala vendar še vedno ne znam spraviti ničesar skupaj. V prilogi je moja prošnja za delo. Imam prošnjo, če bi mi jo pokomentirali in podali nasvete. Res prosim lepo, saj mi boste s tem zelo pomagali.
– – – – – – – – – –

 – da pregledate mojo –

Adolf, Ptuj
Lepo pozdravljeni. Prošnja za delo je lahko velik riziko, da te ne pokličejo, še posebej, če misliš, da je tvoja prošnja za delo res v redu. Ker sam nočem razkirati tega rizika vas lepo prosim, da pregledate mojo prošnjo za delo, ki je v prilogi. Lepo prosim za komentar in kaj bi spremenili. Na Zavodu sem že več kot 5 mesecev. Hvala lepa in lep pozdrav.
– – – – – – – – – –

 – vaše mnenje glede –

Petra, Kranj
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo. Kakšno je kaj vaše mnenje glede vsega tega, kar sem uspela skupaj napisati? Zraven je tudi priporočilo. Prosim za komentar in hvala lepa. Petra iz Kranja
– – – – – – – – – –

 – Še predvsem glede samega razpisa –

Sara, Ljubljana; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. Moram pohvaliti g. Sandija. Vzel si je res čas zame. Najprej sva se slišala preko gsm-a ter pogovorila. Tudi mi je obrazložil določene zadeve. Še predvsem glede samega razpisa in kaj vse moram paziti v nadaljevanju. Pomagal mi je. Torej priporočam, da se vsaj spoznate z njim. Ker vam lahko lepo odgovori z izkušnjami. Ko pa sem dobila njegovo prošnjo za delo moram povedati, da sem jo nekaj krat lepo počasi prebrala. Popravkov ni bilo potrebno delati.
– – – – – – – – – –

– Je boljša –

Maja, Ajdovščina; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. Evo tukaj je moja referenca. “G. Sandi mi je zelo pomagal. Njegova prošnja za delo je popolnoma drugačna od moje. Je boljša. Res se lepo bere in kaj mi je dalo misliti, da me je popolnoma našel. Zajel je popolno bistvo. Zato priporočam, da vam Sandi pomaga in njegova prošnja za delo že ima rezultate. To pa je bilo zame najpomembnejše!
– – – – – – – – – –

– To zadostuje in več –

Peter, Bovec; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni gospod Sandi.  Tukaj je vaša referenca glede vaše pomoči. “G. Sandi mi je stal ob strani že od samega začetka. Kljub vsemu gradivu, ki sem mu ga poslal mi je le sam snoval popolnoma drugačno prošnjo za delo. Ta prošnja je zelo berljiva. Uporablja kratke, jasne in zelo jedrnate stavke.  Po enem mesecu sem prišel do razgovora in do poskusnega dela. To zadostuje in več, kot prepriča v kakovost. Priporočam vam pomoč g. Sandija.
– – – – – – – – – –

– lepo berljiva –

Vito, Mozirje; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni gospod Sandi. Tudi moja prošnja za delo je bila tako rekoč slaba oziroma zanič. Potem sem prosil vas za pomoč in se je sama prošnja za delo resnično spremenila. Popolnoma drugačna in lepo berljiva. Uporabljate res enostavne in kratke stavke. Prejšnji teden sem bil že na prvem razgovoru. To dokazuje, da sem na pravi poti in dokazuje tudi to, da ste imeli prav in da vam je moč zaupati.

– – – – – – – – – –

– v prvem mesecu –

Blaž, Celje; ; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. Pri pregledu in branju vaše spletne strani sem spoznal, da je sama prošnja za delo res enostavna. Da se jo popolnoma enostavno napiše. A jaz imam velike probleme, saj moja prošnja za delo nima ne repa in ne glave. Potem pas te mi vi pomagali in moram priznati, kako dol! Sicer rezultata ni bilo videti v prvem mesecu a potem se je pa začelo počasi odpirati in sami razgovori so bili pred menoj. Spoznal sem, da so me klicali predvsem tisti, ki so že imeli določene kandidate na izbiro, a so hoteli še nekaj več. Zaradi tega sem tudi samo delo dobil. G. Sandi hvala vam za pomoč!
– – – – – – – – – –

– g. Sandi mi je res pomagal –

Zvezdana, Domžale; na temo : prošnjo vam napišem jaz
G. Sandi mi je res pomagal. Čeprav sem sama tavala v temi, ker sama nisem vedela ne kako in kaj sem se vseeno obrnila na pomoč in g. Sandi mi je res pomagal. Hvala vam iz srca!!
– – – – – – – – – –
Hvala lepa za pomoč.
– – – – – – – – – –
Iztok, 08.08.2016
Lepo pozdravljeni. Res hvala lepa, da ste verjemi v moje sposobnosti in me vzpodbujali in pomagali pri mojih korakih. Hvala lepa!
– – – – – – – – – –

 – začela prihajati na razgovore –

Veronika, 05.08.2016; ; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. G. Sandi mi je marca pomagal pri prošnji in danes lahko z veseljem napišem, da sem začela prihajati na razgovore v tem mesecu pa začela delati. Sandi čudoviti ste!!! Hvala vam iz srca!
– – – – – – – – – –
Andrej, 26.07.2016; ; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!
– – – – – – – – – –

 – njegovih nasvetov sem dobil –

Peter iz Vrhnike, 16.07.2016 ; na temo : prošnjo vam napišem jaz
G. Sandi me je že v začetku zelo presenetil. Najprej me je brez zadržkov poklical in se pogovoril z menoj. Hkrati mi je tudi povedal, kako na zaposlitev novega kandidata gledajo direktorji. To sem nekako začel upoštevati in rezultati so bili kmalu. Z njegovo prošnjo sem začel prihajati na razgovore a do dela pa je bilo daleč. Spet sva se slišala in mi svetoval kako naprej. Upoštevajoč njegovih nasvetov sem dobil poskusno delo 1 meseca in sedaj mislim, da mi gre dobro. Kot sam piše v blogih so res malenkosti, ki te naredijo drugačnega in boljšega od vseh drugih. Priporočam njegovo delo!
– – – – – – – – – –

 – odprla dokument –

Simona, Kranj, 20.05.2016; na temo : prošnjo vam napišem jaz
Lepo pozdravljeni. G. Sandi mi je zelo pomagal. Ko sem dobila njegovo prošnjo za delo sem si mislila, da bom dobila malo spremenjeno in popravljeno. Ko sem odprla dokument pa zagledala popolnoma drugačno osnovo. Prav vse je bilo drugače. S takim veseljem sem brala, da še sedaj to veselje čutim. Neverjetno. Popolnoma drugače in 100% berljivo. Sama kaj tako podobnega ne bi spravila skupaj. Nikoli. Iz srca priporočam.
– – – – – – – – – –

 

Iskane besede : prošnja za delo, prošnjo za delo vam napišem jaz, kako se napiše prošnja za delo, prošnjo vam napišem jaz, …Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

odlično prošnjo vam napišem jaz

odlično prošnjo vam napišem jaz

Prošnjo vam napišem jaz

Prošnjo vam napišem jaz

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

Življenjepis

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

Povzetek :
Prošnjo za delo vam napišem jaz
Naslov :
Prošnjo za delo vam napišem jaz
Opis :
Popolnoma enostavno za vas prošnja za delo. Prošnjo za vašo želeno delovno mesto vam napišem jaz. Lažje in enostavno boste prišli do razgovora, ki pa je le korak vstran od vaše želene službe.
Avtor :
Izdajalec :
Prošnja az delo |https://prosnja-delo.si
Logotip :
Posted in Posts.